SUCCESSOS

Una avioneta fa un aterratge d'emergència enmig d'unes vinyes del Penedès

L'únic ocupant de l'aparell, un pilot en formació que s'havia enlairat de Reus, en surt il·lès

, Sant Jaume dels Domenys | 22/04/2021 a les 07:41h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Baix Penedès, Sant Jaume dels Domenys, avioneta, aterratge, Reus, CESDA
El pilot, parlant per telèfon damunt d'una ala de l'avioneta
El pilot, parlant per telèfon damunt d'una ala de l'avioneta | ACN
Una avioneta del Centre d'Estudis Superiors de l'Aviació (CESDA) de Reus va haver d'aterrar d'emergència dilluns a la tarda enmig d'un camp de vinyes de Sant Jaume dels Domenys amb motiu d'una avaria mecànica. L'accident va passar a les 17.35 hores i l'únic ocupant de l'aparell, un alumne del programa cadet BePilot de Vueling, en va sortir il·lès.

L'avioneta Diamond DA20-C1 s'havia enlairat de Reus i es dirigia cap a la Costa Brava, però va reportar una aturada de motor entre el Vendrell i Vilafranca del Penedès. Davant d'aquesta emergència el pilot va aconseguir planejar fins a una zona de vinyes entre els nuclis de Cornudella i Lleger. L'impacte va ocasionar danys estructurals de rellevància a l'aparell, segons el CESDA.

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra es va desplaçar fins al lloc de l'accident i va comprovar que el jove pilot es trobava en bon estat de salut. L'alumne va gestionar un servei de grua per tal de remolcar l'aparell.

Com és habitual en aquesta mena de successos, la Comissió d'Investigació d'Accidents i Incidents d'Aviació Civil del Ministeri de Transports obrirà en breu una investigació per tal de conèixer les causes del sinistre.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
“Bodegons amb ampolla de vi”, de la col·lecció Envinats, conté tres conferències d'Eduard Puig i Vayreda
“Bodegons amb ampolla de vi”, de la col·lecció Envinats, conté tres conferències d'Eduard Puig i Vayreda | Ruth Troyano
Ruth Troyano
“Bodegons amb ampolla de vi” és el novè títol de la col·lecció Envinats, un volum que conté tres conferències impartides per l’enòleg Eduard Puig i Vayreda a la dècada dels 80
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
La DO Conca de Barberà organitza un tast on reivindica que ha triplicat la producció de vins de trepat en 12 anys, però també que té moltes altres elaboracions per oferir | Els tastos presencials amb els elaboradors es reprenen un cop s'ha posat fi a l'estat d'alarma
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 1 comentari
Us donem 5 idees de vins originals i atrevits per regalar ara que s'ha acabat l'estat d'alarma