coronavirus

Jordi Cruz: «No pot ser que jo que mai hauria votat al PP ara votaria Ayuso»

El xef manresà critica "la gran diferència" entre Madrid i Barcelona en com afronten la pandèmia a través de l'hosteleria

| 22/04/2021 a les 07:31h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Josep Cuní, Àbac, Joan Roca, alta cuina, virus, salut, Covid-19, coronavirus, pandèmia, Covid, vacuna, hosteleria, Jordi Cruz, El Celler de Can Roca
Imatge il·lustrativa
"No ens ho han posat gens fàcil, cap ajuda per part del Govern". Així de contundent s'ha mostrat el xef manresà Jordi Cruz al programa Aquí Cuni de la Cadena Ser, en criticar la situació que viuen els restaurants, l'hosteleria i l'alta cuina per la pandèmia. El presentador de Masterchef i el xef estrella del restaurant barceloní Àbac -a més de l'Angel, Atempo i Ten's- s'ha mostrat molt crític amb la gestió de la crisi al voltant del seu sector per part de l'administració. Entre rialles, ha assegurat que ell "que mai hauria votat al PP", ara mateix votaria Isabel Díaz Ayuso per a poder reactivar el sector culinari.
  Jordi Cruz ha compartit taula amb els xèfs Joan Roca i Carles Abellán, que han explicat les dificultats que han hagut d'afrontar des de l'estiu -quan encara van poder treballar en plenes condicions després dels primers mesos de pandèmia- i com el Govern, asseguren, "no ha tingut cap sensibilitat" cap a ells.
  "Nosaltres no demanem ajudes, però les demanem pel sector. El sector en general sí que s'ha sentit menystingut per les autoritats", ha dit Roca, que també ha explicat la situació que ha viscut El Celler en els últims mesos i com ho han gestionat per no haver d'acomiadar a ningú. "Tenim tots els restaurants tancats", ha dit Cruz. 
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc de la Terra Alta, i un vi rosat i un vi negre del Montsant
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Setmana del Vi Català torna el pròxim octubre | El Showroom del Vi Català se celebrarà a Fira Barcelona, en el marc del Gastronomic Forum
El Clos Ancestral 2019 s'elabora amb ull de llebre, garnatxa i moneu
El Clos Ancestral 2019 s'elabora amb ull de llebre, garnatxa i moneu
Sergi Cortés
El Clos Ancestral 2019 és un vi negre ecològic que prové del Castell de la Bleda, un enclavament amb 2500 anys d’història vitivinícola