SANT JORDI

Empordàlia col·labora amb la Fundació Arrels per Sant Jordi

Des del passat Nadal, el celler Empordàlia col·labora amb la Fundació Arrels per donar suport als seus usuaris i iniciatives.

| 16/04/2021 a les 10:11h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, Empordàlia i la Fundació Arrels

Per celebrar la Diada de Sant Jordi, la Fundació està elaborant, als seus tallers, roses imperdibles que van acompanyades d’un punt de llibre, i Empordàlia les ha adquirit per regalar-les als seus clients, entre el 17 i el 23 d’abril.
 
Empordàlia ja va col·laborar el passat Nadal amb la Fundació Arrels donant ampolles d’oli de Pau del celler per als lots que la fundació estava preparant.
 
Ara, per celebrar la Diada de Sant Jordi, Arrels està elaborant, als seus tallers, roses imperdibles que van acompanyades d’un punt de llibre, tot fet a mà, que han venut a tothom que els hi ha demanat. Empordàlia ha col·laborat amb el projecte i ha comprat  aquest producte solidari, que lliurarà com a regal de Sant Jordi, entre el 17 i el 23 d’abril, a tots els seus clients que comprin a través de la botiga online o per televenda (972 53 01 43 de 9:30h a 19h. i diumenges de 9:30h a 14h.).

El celler, el dia 23 d’abril, també ho regalarà als clients que facin les seves compres, presencialment, a les agrobotigues d’Empordàlia a Pau i a Vilajuïga.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Freixenet fa el salt al mercat del vi amb la seva nova Col·lecció de Vins Freixenet | Els nous productes ja estan disponibles en supermercats i hostaleria
Imatge il·lustrativa
Vive4all
El celler del Penedès ofereix visites adaptades a tots els públics i apropa el seu model d’enoturisme responsable i sostenible a persones amb discapacitats físiques i visuals.
Imatge il·lustrativa
"La Fredat 2016 té un perfil una mica menys assolellat, més fresc i àcid, que permet portar la confitura de les seves fruites amb lleugeresa", explica la Estefanía Garcés, sommelier.