Subhasta Primum Familiae Vini

Subhastades 12 ampolles de vi per 95.000 euros

La subhasta inlcloia una caixa de 12 vins i una visita premium als 12 cellers i tenia un preu inicial de 35.000 euros

Família Torres, que pertany a l'associació, aporta el seu vi prioratí Mas de la Rosa 2016

Subhasta de caixa de 12 vins i visita als cellers; preu inicial, 35.000 euros

| 04/04/2021 a les 11:51h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Primum Familiae Vini
Imatge il·lustrativa
La Primum Familiae Vini reuneix des de 1992 als millors cellers de França, Alemanya, Itàlia, Portugal i Espanya. El celler català Família Torres o Vega Sicília són dues de les dotze empreses que formen part del club.

Tal com informàvem el passat 13 de març, la casa Sotherby's posava a subhasta aquesta caixa de 12 grans vins del món. La subhasta s'ha tancat amb una oferta final de 81.250 lliures (95.350 euros), el que suposa un valor de 7.946 euros per ampolla, segons han informat en un comunicat.


La caixa d'edició limitada 2020 d'PFV conté els següents vins

• Egon Müller Scharzhofberger Auslese Goldkapsel 2018, Weingut Egon Müller
• Cuvée Sir Winston Churchill 2008, Pol Roger Champagne
• Montrachet Marquis de Laguiche 2017, Joseph Drouhin
• Vega Sicília Único 2010, Tempos Vega Sicília
• Solaia 2016, Marchesi Antinori
• Mas de la Rosa 2016, Família Torres
• Sassicaia 2017, Tenuta San Guido
• Château Haut-Brion 2009, Domaine Clarence Dillon
• Hommage à Jacques Perrin Château de Beaucastel 2009, Famille Perrin
• Château Mouton Rothschild 2015, Baron Philippe de Rothschild
• Graham's The Stone Terraces 2017 Vintage Port, Symington Family Estates
• Gewurztraminer Sélection de Grains Nobles "S" 2010, Famille Hugel

"El comitè de direcció de la PFV està molt satisfet amb el resultat, no només per la suma de diners generada, sinó perquè mostra una vegada més el prestigi i el bon treball conjunt d'aquestes 12 famílies històriques en l'elaboració de vins des de fa molts anys", han indicat.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai, sense cap intenció d'imposar res, us proposa correctes combinacions (tècnicament parlant) de vins i menjars
Vinyes reinjertades
Vinyes reinjertades | Silvia Naranjo
França vol cobrar drets als cellers d'arreu del món que utilitzin «Cabernet Sauvignon», «Chardonnay», «Pinot Noir», «Pinot Blanc», «Pinot Gris», «Syrah» i «Sauvignon Blanc» | Per La Guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Garnatxa i carinyena majoritàriament de vinyes d'El Lloar, Bellmunt del Priorat, El Molar, Torroja del Priorat, Porrera i Poboleda