Advertisement

plaques de cava

​Loxarel treu al mercat una nova edició limitada de l’escumós 999 amb una placa dedicada a Sant Jordi

El seu escumós rosat 999 és un Clàssic Penedès Brut Nature que s’elabora amb les varietats pinot noir i xarel·lo vermell.

| 29/03/2021 a les 08:30h
Arxivat a: Actualitat, plaques de cava
Imatge il·lustrativa
Loxarel traurà al mercat per Sant Jordi una edició especial de l’escumós rosat 999 amb placa dissenyada especialment per a l’ocasió. La placa, obra per l’artista vilobinenca Neus Flores Morell, de 15 anys, representa el cavaller Sant Jordi amb la rosa que li neix del cor. El dibuix original és una aquarel·la sobre paper. L’artista també va dissenyar la placa que es va fer per a la mateixa ocasió l’any 2017.
 

Loxarel ja fa anys que per Sant Jordi treu al mercat aquesta edició especial del seu escumós rosat 999, un Clàssic Penedès Brut Nature que s’elabora amb les varietats pinot noir i xarel·lo vermell. El disseny exclusiu i limitat de la placa original converteix aquesta edició del 999 en un producte per a col·leccionistes.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

COMENTARIS

VINS AFRANCESATS
Manuel Durán, 31/03/2021 a les 11:04
+0
-0
Es riducul utilitzar varietats franceses obtingudas fora de la zona recomanada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, un vi negre i un cava rosat, tots tres vins del Penedès
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia