Advertisement

Premis pel cava Vilarnau

Els caves Vilarnau triomfen a Alemanya i Japó

Vilarnau Brut Reserva Ecològic ha estat reconegut amb la distinció "Best of Show Cava in retail markets" i una medalla d'Or a "Mundus Vini"

Vilarnau Rosé Delicat ha aconseguit una medalla Doble Or en els "Sakura Japan Women Wine Awards"

Kylie Minogue tria un cava del Penedès per la seva col·lecció de vins d'autor

| 25/03/2021 a les 17:15h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Premis pel cava Vilarnau
Eva Plazas, enòloga de Vilarnau i Damià Deàs, enòleg i director general del celler
Eva Plazas, enòloga de Vilarnau i Damià Deàs, enòleg i director general del celler
Vilarnau brilla al certàmen "Mundus Vini" alemany amb el Vilarnau Brut Reserva, amb la distinció "Best of Show Cava in retail markets" i una medalla d'Or. Aquest cava ecològic també ha triomfat en els "Sakura Japan Women 's Wine Awards ", certamen nipó on el jurat està format exclusivament per dones professionals de sector d'aquest país, i on Vilarnau Rosé Delicat Ecològic ha estat premiat amb una medalla Doble Or.
El Vilarnau Brut Reserva Ecològic té una criança de 18 mesos en ampolla. És un cava que combina molt bé l'equilibri que aporta el raïm Macabeu -acidesa i frescor-  amb la Parellada, i un realç aromàtic clàssic del Penedès amb la Xarel·lo. Resulta un cava perfecte com a copa prèvia a un dinar o sopar i per gaudir en qualsevol moment del dia.
Vilarnau Rosé Delicat Ecològic és un cava singular elaborat a partir de les varietats Garnatxa i Pinot Noir. Després de seguir un delicat procés d'elaboració,passant més de 18 de mesos de criança en ampolla donant com a resultat un cava rosa pàl·lid, de gran complexitat aromàtica, molt cremós, fresc i elegant. Perfecte per a aperitius, arrossos, pastes o postres cremosos.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, un vi negre i un cava rosat, tots tres vins del Penedès
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia