Vertigo Wine Bar tanca

Vertigo Wine Bar tanca les portes després d'obrir a l'agost passat

"Aquesta tormenta de merda que ens envolta ens obliga a passar pàgina", argumenten

Francesc Nicolás: "Hem muntat el bar à vins que nosaltres volíem visitar"

| 25/03/2021 a les 10:14h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Vertigo Wine Bar, Vertigo Wine Bar tanca portes
Imatge il·lustrativa
Vertigo Wine Bar obria les portes a l'agost passat amb més de 350 referències i una oferta molt potent -uns 40- de vins de Xerès a copes. El bar de vins s'instal·lava al carrer Santaló número 11 de Barcelona tot i que l'empresa seguia centrant la seva activitat en la distribució de vins. Jordi Bes entrevistava al copropietari Francesc Nicolàs, on assegurava que l'objectiu era consolidar els dos projectes, a poc a poc, i que la filosofia era "treballar amb alguna marca pròpia i amb cellers amb molt poca producció i que elaboren vins especials".

Vertigo Wine Bar tanca portes el pròxim 31 de març

Tal com han anunciat a través de les xarxes socials, la gran quantitat de canvis que s'han vist obligats a fer per adaptar-se "a aquesta tormenta de merda que ens envolta", els obliga a passar pàgina. Comenten que el Wine Bar s'anava a convertir en una distracció de la seva principal activitat, la distribució.

 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai, sense cap intenció d'imposar res, us proposa correctes combinacions (tècnicament parlant) de vins i menjars
Vinyes reinjertades
Vinyes reinjertades | Silvia Naranjo
França vol cobrar drets als cellers d'arreu del món que utilitzin «Cabernet Sauvignon», «Chardonnay», «Pinot Noir», «Pinot Blanc», «Pinot Gris», «Syrah» i «Sauvignon Blanc» | Per La Guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Garnatxa i carinyena majoritàriament de vinyes d'El Lloar, Bellmunt del Priorat, El Molar, Torroja del Priorat, Porrera i Poboleda