Advertisement

el millor cava català

300 tastadors escullen un cava del Penedès com el millor al concurs alemany Mundus Vini

El Reserva Brut ecològic del celler Sumarroca ha estat considerat el millor cava segons el certàmen Mundus Vini

El celler també ha obtingut un reconeixement amb el Gran Reserva Brut Nature 2017

La revista americana Wine&Spirits escull un cava i un vi català entre els 50 millors vins del 2020

| 25/03/2021 a les 05:56h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, el millor cava català

El cava Reserva Brut ecològic de Sumarroca, celler ecològic situat al Penedès, ha estat considerat el millor cava de tots els tastats al concurs alemany Mundus Vini. El primer guardó recollit per Reserva Brut Ecològic 2018 ha estat la medalla d'or.

Al concurs internacional Mundus Vini Spring Tasting 2021 s'han tastat 613 caves per un panell de 300 tastadors de tot el món. El celler també ha obtingut un reconeixement amb el Gran Reserva Brut Nature 2017, el qual ha aconseguit medalla de plata.

Mundus Vini està considerat un dels concursos de vins i escumosos referents al món on cada any es tasten i es puntuen més d’11.000 referències. Va ser creat per l'editorial alemanya Meininger Verlag, líder en el sector vitivinícola.

Podeu comprar el cava aquí.


RESERVA BRUT ECOLÒGIC

Elaborat amb xarel·lo, macabeu, parellada i chardonnay. Amb un color groc pàl·lid, barreja aromes molt fresques de fruita pro­cedent del vi base amb les primeres notes de pastisseria de la criança de dos anys del cava. En boca és afruitat i fresc, amb una bombolla fina i agradable que s’integra a la perfecció a l’estructura del cava.​

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 2 comentaris
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, un vi negre i un cava rosat, tots tres vins del Penedès
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia