OFERTA DE FEINA

Oferta de feina a un celler de Califòrnia: 8.500 euros al mes amb allotjament inclòs

El celler Murphy-Goode Wine, on l'amistat i el bon humor són gairebé més importants que els vins, busca un candidat per treballar amb el seu enòleg Dave Ready Jr.

Per optar a ser escollit, s'ha d'enviar, abans del 30 de juny, un vídeo currículum explicant perquè creus que és la feina dels teus somnis

| 24/03/2021 a les 07:52h
Especial: Formació
Arxivat a: Actualitat, oferta de feina sector del vi
Murphy-Goode Wine ofereix 10.000 dòlars al mes i casa pagada durant un any
Murphy-Goode Wine ofereix 10.000 dòlars al mes i casa pagada durant un any
Un celler de Sonoma -Califòrnia- està buscant un candidat adequat pel seu equip de treball. L'oferta inclou un salari mensual de 10.000 dòlars -uns 8.500 euros- i viure amb la casa pagada.

Murphy-Goode Wine, fundat el 1985, no és un celler qualsevol. Tim Murphy, Dale Goode i Dave Ready van oficialitzar el seu amor pel vi i van decidir, durant la seva partida setmanal als "daus del mentider", fundar un celler a Sonoma. Un celler on, expliquen, es valora per sobre de tot el sentit de l'humor i l'amistat.

L'oferta inclou l'allotjament durant un any. L'afortunat, a més a més, treballarà amb l'enòleg Dave Ready Jr., que també destaca pel seu gran sentit de l'humor. "Fem de l'amistat el nostre mantra perquè ens basem en ella. I tenim una oferta de feina que catapultarà de manera instantània al candidat guanyador a l'estratosfera del vi", expliquen amb humor des del celler. 
 

Els candidats han de tenir més de 21 anys i poder treballar als Estats Units. Per optar al lloc de treball s'ha d'enviar un currículum en vídeo que expliqui per què el candidat creu que aquest és el treball dels seus somnis. L'empresa avaluarà factors com "la creativitat, el disseny o l'experiència". Els candidats poden postular-se per al lloc des d'ara fins al 30 de juny. El guanyador s'incorporarà al celler al setembre.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai, sense cap intenció d'imposar res, us proposa correctes combinacions (tècnicament parlant) de vins i menjars
Vinyes reinjertades
Vinyes reinjertades | Silvia Naranjo
França vol cobrar drets als cellers d'arreu del món que utilitzin «Cabernet Sauvignon», «Chardonnay», «Pinot Noir», «Pinot Blanc», «Pinot Gris», «Syrah» i «Sauvignon Blanc» | Per La Guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Garnatxa i carinyena majoritàriament de vinyes d'El Lloar, Bellmunt del Priorat, El Molar, Torroja del Priorat, Porrera i Poboleda