Advertisement

novetat

Avgvstvs Ull de Llebre microvinificació 2018

El celler del Vendrell treu al mercat un ull de llebre ecològic

El celler Avgvstvs Forvm ja utilitza el 100% d'energia verda

| 22/03/2021 a les 07:36h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Avgvstvs Ull de Llebre microvinificació 2018
Avgvstvs treu al mercat prop més de 1000 ampolles d'un varietal d'ull de llebre de la zona d'Aiguamúrcia, a l'Alt Camp -Tarragona-. Una vinya de més de 40 anys situada a uns 20 kilòmetres del mar amb orientació nord-est i sud-oest.

Es tracta d'una microvinificació que s'afegeix a la col·lecció que el celler té elaborades amb garnatxa negra, malvasia, xarel·lo o macabeu, "a través de les quals volem donar a conèixer vinyes màgiques del nostre paisatge que el fan d'allò més especial", comenten des del celler.

L'Ull de Llebre microvinificació és de l'anyada 2018, i realitza una criança de 6,5 mesos en les bótes de roure francès. Un cop embotellat, romandrà a l'ampolla un mínim d'un any abans de sortir al mercat.

Aquest Ull de llebre creix prop del poble de Santes Creus, en sòls d'argila vermella i pendents pronunciades. El clima de la zona produeix un vi molt equilibrat, d'un potent color robí. Destaquen les aromes de fruita negra i, més discretament, notes torrades i especiades. En boca és intens, golós i llarg. Un vi versàtil que pot acompanyar plats d'arròs amb carn, ànec al forn, carns vermelles o fins i tot formatges cremosos. També ideal com a vi a copes.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, un vi negre i un cava rosat, tots tres vins del Penedès
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia