Advertisement

enoturisme setmana santa

​Família Torres estrena noves experiències enoturístiques per Setmana Santa

El celler compta amb la certificació Safe Travels, que la reconeix com a destí segur per l’aplicació dels protocols sanitaris

Subhasta de caixa de 12 vins i visita als cellers; preu inicial, 35.000 euros

| 17/03/2021 a les 10:26h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Enoturisme Setmana Santa
Imatge il·lustrativa
Família Torres crea noves experiències enoturístiques per gaudir del vi i la natura aquesta Setmana Santa amb total seguretat. El celler de Pacs del Penedès ha obtingut recentment la certificació Safe Travels en compliment dels protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció contra la Covid-19, un segell promogut pel World Travel & Tourism Council (WTTC) i gestionat per Turisme de Barcelona.

Les experiències inclouen propostes per a tots els públics. Per al familiar, el celler organitza l’activitat entre vinyes ‘Origen Familiar’, que se centra en la terra i la biodiversitat. La visita s’inicia amb un esmorzar al Jardí Restaurant El Celleret, amb vistes a la muntanya de Montserrat, i continua amb un passeig per la vinya de Mas La Plana per conèixer el compromís mediambiental de Família Torres, combinat amb un joc de pistes per als més petits. L’experiència finalitza amb un tast de dos vins del celler.

Per a les persones aficionades al vi i la gastronomia, Família Torres proposa complementar la visita al celler amb experiències de maridatges de vi amb formatges o tapes, elaborades amb productes de proximitat, per conèixer els secrets del maridatge i la gastronomia local.

Família Torres també reprèn novament les seves sessions de música en viu i a l’aire lliure al Jardí Restaurant El Celleret, actualment obert de dilluns a diumenge de 12h a 17h. 

Les experiències enoturístiques de Família Torres, disponibles a partir d’aquesta Setmana Santa, estan subjectes a les mesures aprovades en cada moment pel Procicat i requereixen reserva prèvia.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, un vi negre i un cava rosat, tots tres vins del Penedès
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia