Advertisement

coronavirus

El Govern defensa reobrir bars i restaurants per sopar: «Ja és moment de donar aire»

La consellera Meritxell Budó apunta que el toc de queda es podria allargar fins a les 23 hores

| 15/03/2021 a les 09:43h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, reobrir restaurants
Ambient en una terrassa de Barcelona
Ambient en una terrassa de Barcelona | Helena Margarit
La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, creu que ja és hora de posar sobre la taula la possibilitat de reobrir els bars i restaurants en l'horari de vespre-nit per poder oferir sopars. En una entrevista a "Ràdio 4 i La 2", Budó ha defensat que "ara ja és moment de donar aire a la gent i als negocis".

Segons la portaveu de l'executiu, en els pròxims 15 dies s'ha de planificar la desescalada i l'horari de la restauració és un dels temes a tractar. Això podria comportar allargar el toc de queda fins a les 23 hores per poder sopar fora de casa. Budó dona per fet que en 15 dies no decaurà la mobilitat entre comarques "si no hi ha un daltabaix" però descarta que es pugui posar en marxa l'oci nocturn.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, un vi negre i un cava rosat, tots tres vins del Penedès
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia