Advertisement

televisió

Oferta irrebutjable a Ibai després de ser expulsat d'un restaurant de Barcelona... i Évole s'hi apunta

Arzak convida l'streamer i el periodista a un sopar sense "dress code"

| 10/03/2021 a les 08:44h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Arzak, Ibai Llanos, streamers, La Sexta, Barcelona, Jordi Évole, televisió, Évole


Com s'ha d'anar vestit a un restaurant de luxe? La majoria de clients es posen roba elegant per anar a aquests espais, però en algunes ocasions, per circumstàncies o per voluntat, hi ha qui hi va d'una forma més informal. És aquí quan entra en joc el dress code -codi de vestimenta- de cada restaurant per permetre o denegar l'entrada al seu local.

En una situació així es va trobar Ibai Llanos, l'streamer de moda. El jove va anar al restaurant Lasarte de Barcelona -de Martín Berasategui-, on va ser rebutjat per anar amb pantalons curts. En una entrevista amb Jordi Évole, Ibai va justificar-se: "La roba cara, a part de no cridar-me l'atenció, no em cap, estic molt gras", afirma sense complexes. "En el que sí que em gasto molts diners és en sopar bé, això m'encanta", va afegir.

Així, per poder entrar al restaurant, el popular streamer va anar a una botiga del centre de Barcelona a comprar uns pantalons. "En vaig trobar uns que m'anaven bé: 800 euros de pantalons. Vaig pensar en comprar-me'ls per entrar al restaurant, però pels meus collons que no me'ls vaig comprar, que els donin pel cul", afirma, contundent, abans d'explicar el delirant final de la història: "Vam acabar sopant un kebab".

Després del rebombori provocat per l'anècdota, el prestigiós restaurant Arzak, de Sant Sebastià, va obrir-li les portes a través de les xarxes socials: "Vine quan vulguis que no hi ha dress code. Aquí només s'hi ha de portar gana i molta curiositat", van publicar a Twitter amb una imatge del conegut xef Juan Mari Arzak.
Per la resposta d'Ibai, sembla que el jove no s'ho va haver de pensar gaire: "Feu-me forat, hi vaig amb tot", va esclatar a Twitter. I l'entrevistador, Jordi Évole, no va voler-se perdre el festí: "I el noi que entrevistava Ibai també pot venir? Està començant i li encantaria saludar Juan Mari...", es preguntava amb èxit el periodista, ja que el restaurant Arzak els va convidar immediatament: "Ja estem pensant en millorar el kebab d'Ibai".

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, un vi negre i un cava rosat, tots tres vins del Penedès
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia