moto-bar Torelló

​La moto-bar vintage de Torelló Viticultors

La “moto-bar” servirà com a punt de trobada i tast pels visitants del celler.

​Torelló Viticultors estrena any amb web nova

| 05/03/2021 a les 11:34h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, moto-bar Torelló
Imatge il·lustrativa
Torelló Viticultors està d’estrena amb la moto Piaggio Ape 500 (model del 1964) que acaba d’arribar a la masia de Can Martí, reconvertida en “moto-bar” vintage. La icònica moto carro Piaggio Ape ha estat restaurada de manera totalment artesanal fins a convertir-se en aquesta divertida “moto-bar” que servirà com a punt de trobada i tast pels visitants del celler penedesenc.

Aquesta és una de les novetats que formarà part d’un conjunt d’activitats que el celler del Gelida està preparant de cara a la primavera, quan la situació sanitària millori. Es tracta d’un vehicle de tres rodes amb cabina i part posterior adaptada, convertida en elegant wine-bar, amb barra i amb glaçonera incorporada, per poder tastar, a l’aire lliure, els vins Penedès i escumosos Corpinnat de Torelló.

Aquesta “moto-bar” vintage també es podrà moure per les vinyes de la històrica finca, desplaçar-se a actes pop-up arreu del territori, a fires de vins i a esdeveniments privats. Els germans Paco i Toni De la Rosa Torelló es mostren il·lusionats i esperen “poder engegar aquesta nova iniciativa ben aviat, quan la situació sanitària ho permeti”. Un vehicle d’allò més versàtil i ple d’història que ara espera iniciar de noves a Torelló.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
12 llibres vinícoles per aquest Sant Jordi maridats amb vins escollits per a cada lectura | Per Sigrid Guillem
Imatge il·lustrativa
Un projecte de mineria de dades i intel·ligència artificial permetrà, per mitjà d'algoritmes, prendre decisions en l'àmbit comercial
Imatge il·lustrativa
És el shiitake un superaliment? I el rovelló? Ho descobrim amb aquesta nova entrega de What the Food, el nou canal de gastronomia.