Advertisement

societat

Els germans Roca obriran un nou restaurant a Girona

El Normal es crea amb la voluntat que sigui "un restaurant normal" en "una ciutat normal"

| 05/03/2021 a les 10:15h
Especial: Restaurants
Arxivat a: Gastronomia, nou restaurant, Girona, Normal, cuina, anuncien, Celler de Can Roca, germans Roca
Els germans Roca en una imatge d'arxiu
Els germans Roca en una imatge d'arxiu | ACN
"Tres germans normals obren un restaurant normal". Així han anunciat els germans Roca la pròxima obertura del seu nou restaurant a Girona, el Normal. A través d'un missatge publicat al compte d'Instagram del Celler de Can Roca han explicat com serà el nou establiment que encendrà els fogons de la seva cuina d'aquí uns mesos: "Un restaurant normal a una cantonada normal d'una ciutat normal". 
 

Encara no se saben molts més detalls del projecte, però segons explica el Diari de Girona, el local s'ubicarà a la plaça de l'Oli, al Barri Vell on abans hi havia hagut el restaurant Llevataps. La Vanguardia també avança que la responsable de l'establiment serà una de les caps de cuina del Celler, Eli Noya.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, un vi negre i un cava rosat, tots tres vins del Penedès
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia