Advertisement

novetats de vins catalans

​Herència Altés presenta LLunari 2019, el vi de la Verema Solidària

Es tracta d'un vi brisat, ecològic i 100% garnatxa blanca que ja es pot adquirir online o al mateix celler per 15€

Els beneficis del projecte es donaran a la Fundació Alba Futur i l’Associació Quilòmetre Zero, que treballen contra l’exclusió social

​La disrupció com a camí

| 04/03/2021 a les 17:01h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Llunari ​Herència Altés
El celler Herència Altés Gandesa presenta el vi solidari Llunari 2019, un vi brisat, ecològic i 100% garnatxa blanca que és el resultat de l’acció realitzada el setembre del 2019 en el marc de la iniciativa Verema Solidària en la qual van participar quatre cellers catalans i que té com a objectiu recolzar projectes socials que lluiten contra les desigualtats.

Núria Altés, propietària del celler, valora molt positivament l’experiència i recorda la jornada com “una diada solidària, d’estima al territori i al món del vi, on gent molt diversa va sumar esforços i cedir el seu temps per una causa social”.

La recaptació recollida va destinada a la Fundació Alba Futur que treballa per la inserció laboral de persones amb discapacitat en l’àmbit rural i l’Associació Quilòmetre Zero encarregada d’acompanyar joves tutelats i extutelats per a la seva emancipació.

"La nostra participació en la iniciativa forma part de la filosofia del celler de promoure una economia responsable socialment i un model de negoci respectuós amb la vinya, l’entorn i el paisatge”, afegeix Núria Altés. I és que el celler compta amb un projecte de viticultura ecològica compromès amb el medi ambient i la recuperació de la biodiversitat.

Un vi brisat, ecològic i 100% garnatxa blanca

El Llunari 2019 és un vi brisat i ecològic fruit de la verema realitzada a l’estil tradicional a la finca de Lo Grau de l’Inquisidor. El resultat és un 100% garnatxa blanca, amb criança de 6 mesos, intensament aromàtic, amb notes de flors blanques, préssec i un punt cítriques. Cremós i untuós, ideal per maridar amb carns blanques al forn o bacallà.

El vi es pot adquirir per 15€ a la web de Verema Solidària, a la botiga online d’Herència Altés o al mateix celler ubicat a la Finca El Grau (Coll Del Moro), N420 km798, Gandesa. 


Verema Solidària, una iniciativa social
 

La Verema Solidària és una iniciativa que va néixer el 2016 amb l’objectiu de recolzar projectes socials que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social al territori català, sota el lema “Talla amb la pobresa i l’exclusió social”. El 2019, quatre cellers catalans -Scala Dei d’Escaladei (Priorat), Xic's Cal Borrech de Figuerola d’Orcau (Pallars Jussà), l’Heretat Mascorrubí del Pla de Manlleu (Alt Camp) i Herència Altés de Gandesa (Terra Alta)-, van organitzar, cadascun, una jornada de verema popular amb activitats paral·leles que conformaren una  experiència per gaudir d’un dia a la vinya, a canvi d’una aportació mínima de 38€ al fons solidari. 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, un vi negre i un cava rosat, tots tres vins del Penedès
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia