El Digital Wine Contest ja té guanyadors

Els guanyadors s’han donat a conèixer en una gala telemàtica que s’ha pogut seguir a través de Youtube i Zoom

5 vins blancs de menys de 6€ que trobareu al supermercat i heu de tastar

| 26/02/2021 a les 09:02h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Digital Wine Contest
Imatge il·lustrativa
Amb més de 150 candidatures i gairebé 20.000 vots rebuts per part del públic, aquesta s’ha convertit sens dubte en la edició amb més participació del concurs de la DO Catalunya des de la seva creació el 2008, llavors sota el nom de BlocDOCat.

Les mesures sanitàries actuals no han fet possible celebrar el ja mític sopar i gala d’entrega de premis, no obstant, enguany s’ha celebrat una gala telemàtica que ha permès seguir la vetllada no només a tots els finalistes, sinó també al públic general, que enguany han tingut un paper decisiu en la elecció dels guanyadors del concurs a través de les votacions populars.

La gala ha estat conduïda per la periodista Sole Ga. Insua, responsable de comunicació de la DO Catalunya, que després d’explicar breument com ha estat el funcionament del concurs i de saludar als finalistes ha donat pas a l’inici de l’entrega de premis que s’ha anat intercalant amb un seguit de vídeos i intervencions dels membres del jurat del concurs, del secretari i del president de la DO Catalunya.


Els guanyadors de les 4 categories, per odre de lliurament, han estat:
  • Millor vídeo sobre #vicatalà i cultura vitivinícola – Slow Wine, de Jordi M. Junoy
  • Millor imatge sobre #vicatalà i cultura vitivinícola – Feina feta. Descans, de Miquel Monfort
  • Millor text sobre #vicatalà i cultura vitivinícola – Estraperlo, de Robert Monton
  • Millor prescriptor sobre #vicatalà i cultura vitivinícola – Demos Bertran

La gran sorpresa de la nit

Tot i no poder celebrar una gala presencial, la DO Catalunya no s’ha volgut resignar a realitzar el lliurament de premis, per això s’ha enviat un equip de reporters a casa de cadascun dels guanyadors on se’ls ha fet entrega en directe del trofeu i el xec del premi (1500€ en les categories de vídeo, imatge i text, i 2000€, en la de prescripció). Ha estat la gran sorpresa de la nit ja que cap dels finalistes en tenia coneixement.
 
El Top 4 de cada categoria

Dins dels finalistes, el 4 més votats de cada categoria han estat (ordenats alfabèticament):
Millor Vídeo
  • Days of Wine and Roses – Sommeliers
  • El conreu de la vinya a la Vall d’Horta – Josep Alavendra
  • Slow Wine – Jordi M. Junoy
  • Una ocasión especial - Alexandre Rúas
Millor Imatge
  • Ajuda’m a veremar – Nadezhda Filatova
  • Feina feta. Descans – Miquel Monfort
  • Llevataps – Juan Miguel Ortuño
  • Lluna de vi – Miriam Rebés
Millor Text
  • El vi més viral – Ramon Francàs
  • Estraperlo – Robert Monton
  • Josep Grau, viticultor en Montsant – Fernando Mayoral
  • Verema de veremes... – Montserrat Serra
Millor Prescriptor
  • Demos Bertran
  • Javier Campo
  • Marta Clot
  • Ramon Francàs
Tots els guanyadors i mencions especials es poden consultar també al web de la DO Catalunya.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 2 comentaris
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Visita al nou terreny de la Torre Lluvià
Visita al nou terreny de la Torre Lluvià | AjM
Aquest divendres s'han explicat les diferents varietats que hi ha plantades i s'han donat a conèixer els projectes de futur
Presentació de la campanya de la DO Pla de Bages i la restauració
Presentació de la campanya de la DO Pla de Bages i la restauració | Proper.cat
Els clients que demanin vins del territori als restaurants podran obtenir obsequis
Imatge il·lustrativa
Des del passat Nadal, el celler Empordàlia col·labora amb la Fundació Arrels per donar suport als seus usuaris i iniciatives.