Canelons de llagostins

Canelons de llagostins amb un toc oriental

Aquests canelons són fets amb làmines de carbassó escaldades i farcits de marisc amb un toc oriental.

Gnocchi casolans als 4 formatges amb nous i alfàbrega

| 09/09/2021 a les 09:55h
Especial: Receptes de cuina fàcils maridades amb un vi
Arxivat a: Receptes de cuina, receptes de cuina, canelons de llagostins, canelons
La recepta és senzilla, tot i que una mica laboriosa, però el resultat és sorprenent tant en boca com visualment. Us animem a fer-la!


Ingredients pels canelons de Llagostins
400 gr Llagostins
2 cebes
3 pastanagues
3 carabassons
1 lemongrass
coriandre
2 cullerades de salsa de peix
1 llima

Elaboració

Pelem els llagostins. Saltegem els caps en oli i un cop daurats afegim 1 got d'aigua, deixem coure 1 minut. Triturem i colem. Tallem els carabassons amb una mandolina en tires molt fines.
 

Els escaldem en aigua bullint 30 segons i tot seguit els refredem en aigua amb gel. Els eixuguem. Amb ajuda d'un paper de forn posem les tires de carabassó una damunt d'una altra ordenadament.

Tallem a daus petits la resta de les verdures i les ofeguem en oli amb el lemongrass aixafat. Quan estiguin toves hi afegim els llagostins molt picats (hem utilitzat una picadora per a les verdures i els llagostins). Deixem coure 2 min.

Afegim una mica de brou de llagostí, la salsa de peix, el coriandre picat i la ratlladura de llima. Omplim les tires de carabassó i fem els canelons.
Servim amb una mica de suc de llagostins.
 
 
Maridatge

Qualsevol vi blanc fresc ens potenciarà el sabor dels llagostins. Busqueu vins joves i, si sou de bombolles, els escumosos -Clàssic Penedès, Cava o Corpinnat- joves i frescos també li aniran molt bé al plat. Busqueu escumosos amb poca criança.
 

Consells

- És un plat que es pot menjar fred o calent.
- Tenim el millor concentrat de llagostins que existeix. El farem servir com a salsa i la resta ho congelem per fer un arròs.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

COMENTARIS

Carbaso amb llagostins
Quim Costa, 13/09/2021 a les 15:16
+0
-0
Molt bona recepta , ho he guisat molt bo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
El cel d'ahir, just abans de la tempesta.
El cel d'ahir, just abans de la tempesta. | Cellers Tarroné
Les instal·lacions del celler Tarroné, a la terra Alta, es van inundar ahir i avui veuran com ha afectat l'aigua i la pedra a la vinya.
Imatge il·lustrativa
La mostra de caves i gastronomia, que tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 d’octubre, manté la fórmula que es va proposar el 2020 i amplia activitats
Imatge il·lustrativa
Cristina Garcia Brunet es converteix en la nova Directora de Recursos Humans de la companyia i Jordi Bonmatí liderarà la cadena de subministrament