Eudald Massana Noya també se suma al segell Safe Travels

El segell reconeix internacionalment l’aplicació de protocols de seguretat i prevenció sanitària en l’enoturisme.

Llopart, el primer celler en aconseguir el segell Safe Travels

| 18/02/2021 a les 07:01h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Eudald Massana Noya
Imatge il·lustrativa
El celler Eudald Massana Noya ha estat certificat amb el segell Safe Travels que permet identificar empreses, entitats i destinacions que han adaptat protocols de seguretat i prevenció enfront a la pandèmia.
 
El celler ha obtingut aquest segell promogut per the World Travel & Tourism Council (WTTC) i amb reconeixement internacionalment, a través de Turisme de Barcelona que és l’entitat gestora d’aquest segell a la província com també del Certificat de Compromís de Sostenibilitat Turística Biosphere, que recull aquelles entitats i empreses que enfoquen els seus projectes turístics a un model sostenible per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible marcats per les Nacions Unides amb objectiu 2030 i que el celler té des de l’any 2017.
 
Des de l’inici de la crisis de la Covid el celler del Penedès ha estat adaptant totes les activitats enoturístiques a les mesures dictades per la Generalitat de Catalunya, però sense oblidar la personalització i qualitat de les activitat, fet que els ha permès seguir oberts, en la mesura possible, des de la primavera de 2020. L’equip d’enoturisme han prioritzat i dissenyat i organització de noves activitat a l’aire lliure amb grups reduïts; visites, tasts al jardí del celler, Wine Bar i agrobotiga, que a dia d’avui segueix funcionant per els clients que poden arribar al celler.
 
Des del celler declaren que el compromís amb la sostenibilitat sempre ha estat una prioritat a tots els nivells de l’empresa i que ara obtenir el segell Safe Travels els permet també donar legitimitat a tots els protocols de seguretat sanitària que han aplicat i adaptat.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Finca de garnatxa peluda d'on sorgeix el vi Teixar de Vinyes Domènech
Finca de garnatxa peluda d'on sorgeix el vi Teixar de Vinyes Domènech | Vinyes Domènech
Jordi Bes
Arrenca un estudi de l'Incavi i cinc cellers catalans per investigar la relació entre les característiques que percebem en el vi i la biodiversitat de l'entorn | En una copa podem trobar olor de fonoll, romaní o altres plantes i ara s'aspira a donar-hi una explicació científica
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 1 comentari
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
La “moto-bar” servirà com a punt de trobada i tast pels visitants del celler.