novetats

Vins El Cep treu al mercat l'anyada 2020 del Rosat de Terrer

Un rosat fresc, aromàtic i amb caràcter mediterrani

​Neix Espiells Terra de Vi per a impulsar i protegir la zona vitícola nord de l’Alt Penedès

| 16/02/2021 a les 07:34h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Rosat de Terrer
Imatge il·lustrativa
El Rosat de Terrer procedeix d’una vinya de Pinot Noir de Can Prats, a Sant Llorenç d’Hortons, situada a la zona dels Costers de l’Anoia. La vinya es conrea seguint els principis de l’agricultura ecològica en sòls moderadament profunds. 

Una climatologia adversa amb pluges abundants a la primavera i humitats extremes van marcar la verema per la presència del míldiu. Els raïms supervivents només van ser un 25% de la producció habitual.

El Rosat de Terrer és un vi de color pell de ceba amb aromes suaus que a poc a poc van desprenent aromes més intenses de fruits vermells dolços i records de violeta. Juventut i fruitositat defineixen aquest vi fàcil de beure. El pas en boca és fresc amb un volum delicat.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Finca de garnatxa peluda d'on sorgeix el vi Teixar de Vinyes Domènech
Finca de garnatxa peluda d'on sorgeix el vi Teixar de Vinyes Domènech | Vinyes Domènech
Jordi Bes
Arrenca un estudi de l'Incavi i cinc cellers catalans per investigar la relació entre les característiques que percebem en el vi i la biodiversitat de l'entorn | En una copa podem trobar olor de fonoll, romaní o altres plantes i ara s'aspira a donar-hi una explicació científica
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 1 comentari
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
La “moto-bar” servirà com a punt de trobada i tast pels visitants del celler.