​Segura Viudas obté el segell “Safe Travels”

La certificació garanteix a nivell internacional que es compleixen els protocols en mesures de prevenció contra la Covid-19

El Celler Abadal obté el segell Safe Travels

| 15/02/2021 a les 11:45h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, “Safe Travels” i Segura Viudas
Imatge il·lustrativa
Segura Viudas ha obtingut el certificat “Safe Travels“ atorgat a destins que compleixin amb les normatives disposades per al benestar del turista incloent totes les mesures en prevenció contra la Covid-19. L’obtenció d’aquest segell és un reconeixement a l’aposta del celler penedesenc per l’enoturisme segur i de qualitat.

Aquesta certificació ajudarà a Segura Viudas a reforçar el  missatge de seguretat i confiança pels seus visitants. El nou “Safe Travels” suposa un reconeixement d’àmbit global a l’hora de presentar-se amb una garantia de seguretat per al visitant local i internacional, que el celler espera poder començar a rebre de forma regular al llarg d’aquest 2021.

Segura Viudas ha rebut aquest segell després d’haver desenvolupat un pla de prevenció contra el Covid-19 que inclou mesures com: distància física reflectida en la distribució de seients i la limitació del nombre de personal a les àrees comunes, automatització de registres i pagaments o confirmació amb els proveïdors d'aliments l'aplicació de mesures sanitàries en manipulació i preparació.

Turisme de Barcelona és l’ens encarregat de la seva gestió a Catalunya i l’atorga el WTTC World Travel and Tourism Council. Aquests protocols són els que la pròpia OMS ha dictaminat i han comptat amb el suport de la OMT (Organització Mundial de Turisme) de les Nacions Unides i dels Centres de Control i Prevenció de Malalties (CDC).

L'obtenció d'aquest certificat se suma al compromís per la sostenibilitat turística amb la certificació “Biosphere”, que Segura Viudas va obtenir l’any 2017 i renova cada any, reforçant la seva millora contínua en tots els àmbits de gestió sostenible.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Finca de garnatxa peluda d'on sorgeix el vi Teixar de Vinyes Domènech
Finca de garnatxa peluda d'on sorgeix el vi Teixar de Vinyes Domènech | Vinyes Domènech
Jordi Bes
Arrenca un estudi de l'Incavi i cinc cellers catalans per investigar la relació entre les característiques que percebem en el vi i la biodiversitat de l'entorn | En una copa podem trobar olor de fonoll, romaní o altres plantes i ara s'aspira a donar-hi una explicació científica
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 1 comentari
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
La “moto-bar” servirà com a punt de trobada i tast pels visitants del celler.