Wine Aspects estrena una plataforma de formació online sobre vi

“English for Wine Lovers Online” és el primer curs disponible

| 08/02/2021 a les 08:09h
Especial: Formació
Arxivat a: Per aprendre'n, formació de vi, Wine Aspects
Imatge il·lustrativa
El centre de formació de vi penedesenc Wine Aspects, ubicat a Vilafranca del Penedès, acaba d’estrenar una plataforma de formació online sobre vi, Wine Aspects Academy. L’objectiu és que els seus alumnes puguin millorar les teves aptituds lingüístiques i coneixements del sector vitivinícola a distància de forma còmoda i segura. El primer curs que Wine Aspects inclou a la nova plataforma és “English for Wine Lovers Online”, la versió digital d’un dels seus cursos d’anglès sobre vi de més èxit dirigit a amants del vi.

Pròximament, la plataforma inclourà més cursos així com tasts online amb opció d’enviament de vins a domicili. La plataforma es troba al web del centre www.wineaspects.info. Els continguts del curs estan totalment adaptats a l'àmbit digital a través de vídeos, activitats interactives i fòrums. A més, en un segona fase els vídeos estaran subtitulats en diferents idiomes per arribar a més públic: català i castellà primer, i en el futur s’ampliaran les llengües.

El mètode d’aprenentatge de Wine Aspects continua sent el mateix: “learning-by-doing”, és a dir, aprendre posant en pràctica els coneixements a través d’exercicis i dinàmiques reals de forma personalitzada, amena i divertida. “English for Wine Lovers Online” és un curs d'anglès sobre vi amb una durada de 8 hores d’estudi que introdueix l'alumne en el món del vi. És apte per a tots els públics i ajuda els amants del vi a saber tastar vins i millorar el nivell d’anglès des de la perspectiva vitivinícola.

Wine Aspects llança aquest projecte virtual després de més de 10 anys de trajectòria en formació sobre vi. En paraules d’Andrew Ashurst, director i fundador de Wine Aspects: “Sempre hem tingut en ment el projecte de la plataforma online perquè professionals de tot el món ens demanaven poder comprar el nostres llibres oficials. Hem tret una part positiva del confinament del 2020, ens hem adaptat a la situació i a les noves necessitats dels estudiants i hem pogut avançar amb aquest tema de forma àgil i qualitativa, sempre mantenint l’alt nivell que caracteritza els nostres continguts i formacions”.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Finca de garnatxa peluda d'on sorgeix el vi Teixar de Vinyes Domènech
Finca de garnatxa peluda d'on sorgeix el vi Teixar de Vinyes Domènech | Vinyes Domènech
Jordi Bes
Arrenca un estudi de l'Incavi i cinc cellers catalans per investigar la relació entre les característiques que percebem en el vi i la biodiversitat de l'entorn | En una copa podem trobar olor de fonoll, romaní o altres plantes i ara s'aspira a donar-hi una explicació científica
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 1 comentari
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
La “moto-bar” servirà com a punt de trobada i tast pels visitants del celler.