​Albet i Noya i Entrem

​Albet i Noya i Entrem alfabetitzen digitalment a més de 120 persones de col·lectius vulnerables

El celler va signar al juliol un conveni de col·laboració amb el Grup d’Inserció Laboral Entrem i en va fer el vi Curiós Solidari

Nova imatge del Lignum! d'Albet i Noya

| 04/02/2021 a les 08:45h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, ​Albet i Noya i Entrem
Imatge il·lustrativa
Més de 120 persones han rebut aquests darrers mesos formació digital gràcies al conveni col·laboració entre el celler Albet i Noya i el Grup d’Inserció Laboral Entrem, una entitat penedesenca treballa amb persones amb trastorns de salut mental i altres col·lectius vulnerables i s’ha hagut d’adaptar a una nova situació on l'accés a les noves tecnologies és clau.
 
Arran de la pandèmia iniciada ara fa un any, la cooperativa penedesenca va veure la necessitat de formar digitalment els seus col·lectius per poder continuar realitzant totes les tasques de formació, acompanyament i assessorament per via telemàtica. 

Des d’Albet i Noya s’han elaborat 25.000 ampolles del Curiós Solidari (anyades 2019 i 2020) que s’han distribuït pel mercat nacional els darrers sis mesos. Part de les vendes d’aquest vi han finançat el projecte d’alfabetització digital per tal que les persones amb trastorn de salut mental o risc d'exclusió social puguin continuar treballant i formant-se dins la nova realitat marcada per la crisi global i sanitària. Entre les accions dutes a terme pel grup cooperatiu hi ha les formacions grupals de com connectar-se i fer ús de plataformes i eines telemàtiques; cursos en línia d’inserció laboral, obtenció del B1, graduat en educació secundària o altres titulacions, i el suport psicosocial continuat a través de videotrucades o altres plataformes digitals.

Contingut relacionat

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Finca de garnatxa peluda d'on sorgeix el vi Teixar de Vinyes Domènech
Finca de garnatxa peluda d'on sorgeix el vi Teixar de Vinyes Domènech | Vinyes Domènech
Jordi Bes
Arrenca un estudi de l'Incavi i cinc cellers catalans per investigar la relació entre les característiques que percebem en el vi i la biodiversitat de l'entorn | En una copa podem trobar olor de fonoll, romaní o altres plantes i ara s'aspira a donar-hi una explicació científica
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 1 comentari
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
La “moto-bar” servirà com a punt de trobada i tast pels visitants del celler.