El Celler Abadal obté el segell Safe Travels

Promogut per The World Travel & Tourism Council, i gestionat per Turisme de Barcelona, el segell reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial.

| 03/02/2021 a les 08:14h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, cellers amb protocols Covid
Imatge il·lustrativa
El celler Abadal ha obtingut el segell Safe Travels,un distintiu promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC) que permet als viatgers reconèixer, a qualsevol país del món, les empreses, entitats i destinacions que han adaptat protocols de mesures de seguretat i prevenció envers la COVID-19. A la província de Barcelona, el consorci Turisme de Barcelona és l'encarregat d'atorgar el segell Safe Travels a les empreses del sector turístic que compleixin els requisits fixats.  

Aquest nou distintiu pel celler es ve a sumar al certificat del Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere, també de caire internacional, i que Abadal ostenta des de fa 3 anys.  

Des de l'inici de la pandèmia Abadal ha adequat la seva activitat enoturística acord als protocols d'higiene i seguretat que marca la normativa, assegurant la seguretat del personal i dels visitants. Una nova proposta enoturística enfocada més que mai a gaudir de la vinya i de l'entorn, primant les activitats en espais oberts, amb necessitat de reserva prèvia per a gaudir de qualsevol activitat al celler, grups reduïts i exclusius i el Wine Bar a l'aire lliure, entre d'altres.  

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Finca de garnatxa peluda d'on sorgeix el vi Teixar de Vinyes Domènech
Finca de garnatxa peluda d'on sorgeix el vi Teixar de Vinyes Domènech | Vinyes Domènech
Jordi Bes
Arrenca un estudi de l'Incavi i cinc cellers catalans per investigar la relació entre les característiques que percebem en el vi i la biodiversitat de l'entorn | En una copa podem trobar olor de fonoll, romaní o altres plantes i ara s'aspira a donar-hi una explicació científica
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 1 comentari
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
La “moto-bar” servirà com a punt de trobada i tast pels visitants del celler.