Advertisement

cava català

Kylie Minogue tria un cava del Penedès per la seva col·lecció de vins d'autor

Vilarnau serà el celler que elaborarà un Brut Reserva ecològic per l'artista australiana

Cameron Diaz encarrega el seu nou vi blanc Avaline a un celler català

| 27/01/2021 a les 16:46h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Kylie Minogue i caves Vilarnau, Cava de Kylie Minogue
Imatge il·lustrativa
Creative Commons
La polifacètica artista Kylie Minogue ha escollit el celler Vilarnau, situat a Sant Sadurní  d'Anoia, perquè li elabori el primer escumós de la seva gamma de vins d'autor.

Damià Deàs, gerent i enòleg de Vilarnau, ha afirmat que "és magnífic que Kylie Minogue hagi triat un cava per representar els vins escumosos dins de la seva gamma i, més encara, que hi hagi seleccionat la nostra cava de Sant Sadurní d'Anoia, tan guardonada, per elaborar-lo en exclusiva". El cava és un brut reserva ecològic i apte per a vegans. Deàs ha afegit que "és la singularitat de Vilarnau la que ha motivat aquesta elecció. La mateixa cava, els seus enòlegs i aquest magnífic producte ecològic han estat els factors clau en la seva decisió. Ens sentim orgullosos d'haver treballat amb una estrella internacional tan coneguda com ella i el seu equip en la confecció del cupatge final".
El Cava de Kylie Minogue, que ja està a la venda a Anglaterra a un preu de 25 lliures, és el sisè vi a unir-se a la col·lecció de Kylie que compta, entre altres, amb un Provence Rosé i el seu guardonat Chardonnay.
 

L'aposta per elaborar caves singulars de llarga criança, el seu respecte pel medi ambient i el vincle de Vilarnau amb Barcelona, ​​ciutat que l'actriu porta al cor, han resultat ser una bona combinació per aconseguir l'elecció. Vilarnau compta amb la certificació mediambiental Wineries for Climate Protection, aposta per l'elaboració ecològica dels seus caves, premiats arreu del món, i per la protecció de l'entorn natural que l'envolta.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

COMENTARIS

FELICITACIÓ
Manuel Durán Samaranch, 28/01/2021 a les 10:32
+1
-0
Aquesta senyora sap escollir.
Etiqueta ilegal per la DO Cava
Pere Planas, 28/01/2021 a les 13:33
+0
-1
Aquesta etiqueta no compleix la normativa de la DO Cava i curiosament el president de la patronal del cava és el gerent de Vilarnau... però com que és per una artista internacional no li possaran cap multa!
Exemple de bona feina
Miquel Recasens, 31/01/2021 a les 17:45
+0
-0
Felicitats per aquesta selecció. Us la mereixeu per la bona feina feta!!
Al comentari del Pere voldria aclarir que possiblement el que li sembla l’etiqueta en la foto no ho sigui, i que l’etiqueta de debó estigui al darrera de la imatge amb totes les dades legals. Em consta que Vilarnau és un celler molt professional i rigurós.
El cava és molt bó, però l'etiqueta és ilegal
Pere Planas, 01/02/2021 a les 18:01
+0
-0
L'engany de que l'etiqueta és la contra i la contra és l'etiqueta ja fa temps que està superat. Ara s'ha d'aprovar l'etiqueta i la contra. Brut Reserva Cava és un concepte que no es pot posar així tot junt. La paraula cava ha d'anar més gran que Brut Reserva i ha d'estar visualment separada de Brut Reserva. Però tranquils que no passarà res...
Exemple de bona feina
Miquel Recasens, 01/02/2021 a les 22:35
+0
-0
Felicitats per aquesta selecció. Us la mereixeu per la bona feina feta!!
Al comentari del Pere voldria aclarir que possiblement el que li sembla l’etiqueta en la foto no ho sigui, i que l’etiqueta de debó estigui al darrera de la imatge amb totes les dades legals. Em consta que Vilarnau és un celler molt professional i rigurós.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, un vi negre i un cava rosat, tots tres vins del Penedès
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia