Llopart, el primer celler en aconseguir el segell Safe Travels

El segell Safe Travels, gestionat per Turisme de Barcelona, permet als viatgers reconèixer empreses amb protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció Covid-19

Marc Ribas elabora un gelat amb escumós Llopart Brut Nature

| 21/01/2021 a les 09:26h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Save Travels Llopart
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa  la preservació de l'entorn.
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa la preservació de l'entorn. | Llopart
Llopart ha sigut el primer celler a estar reconegut amb el Segell SAFE TRAVELS promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC) i que a la destinació Barcelona és gestionat per Turisme de Barcelona.

Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món les empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció front la COVID-19.
 

Llopart ha implementat un pla de contingència ANTICOVID per totes les seves activitats enoturístiques. Foto: Llopart


Des de l'inici de la pandèmia el departament d'enoturisme de Llopart ha elaborat i portat a terme un pla de contingència anticovid que garantitza la implementació de mesures de seguretat per protegir tan els seus treballadors com els visitants del celler. D'aquesta manera han pogut seguir portant a terme les visites, activitats d'enoturisme i esdeveniments culturals amb total confiança per a tots i sempre adaptant-se a les mesures aprovades a cada moment pel PROCICAT.

L'obtenció d'aquest certificat se suma amb el Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere que Llopart va obtenir fa dos anys i  reforça la seva millora contínua en tots els àmbits de la gestió sostenible.
 

 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Foto: Família Torres
Xavi Ayala
Vins blancs pel peix i negres per la carn? Vins rosats per pasta i per pizza? Formatges curats amb vins negres? Doncs no. Aquestes són afirmacions falses o en alguns casos, molt discutibles.
Imatge il·lustrativa
Els guanyadors s’han donat a conèixer en una gala telemàtica que s’ha pogut seguir a través de Youtube i Zoom
Imatge il·lustrativa
Foto: Alimentària
Algunes empreses del sector participaran en el Gastronomic Forum Barcelona a l'octubre