nou lloc web Vins El Cep

Vins El Cep estrena any amb un nou lloc web amb comerç electrònic

Fins el 31 de gener el celler ofereix un 5% de descompte en totes les seves compres aplicant el següent codi al check out de la compra: vinselcep5

Vins El Cep treu al mercat dos edicions limitades; un Xarel·lo brisat i un Pinot Noir

| 18/01/2021 a les 08:10h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vi i tecnologia, Vins El Cep
Imatge il·lustrativa
El celler de Sant Sadurní d'Anoia Vins El Cep neix l’any 1980 de la unió de quatre famílies de viticultors veïnes i amigues. Les famílies Carreras, Esteve, Masana i Parera comptaven amb una experiència centenària, amb una arreladíssima tradició agrícola i en la tradició de fer vi a les seves masies.

En un 2020 marcat per la pandèmia mundial, van celebrar el seu 40è aniversari. Enguany, comencen l’any presentant la seva botiga online i estrenant pàgina web. I per celebrar-ho, ofereixen un 5% de descompte en totes les seves compres fins al 31 de gener de 2020 aplicant el següent codi al check out de la seva botiga online: vinselcep5.

El celler de Sant Sadurní, que treballa sosteniblement -sota els preceptes de l'agricultura biodinàmica- amb energies renovables, respectant el medi ambient tant a la vinya com al celler, és conegut al món pels seus vins i caves d’ alta qualitat. Maite Esteve, viticultora i CEO del celler, assegura que “davant la nova situació, ens hem hagut de reinventar. La venda online ens obre nous horitzons, possibilitats de créixer i millorar el nostre servei, sempre buscant que la feina que fem a la vinya i al celler pugui ser reconeguda pel nostre públic i n’arribi a nous.” Des de Vins El Cep comenten que quan la situació actual ho permeti, el celler penedesenc oferirà una nova i àmplia oferta enoturística.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Foto: Vinícola de Nulles
La Vinícola i Secció de Crèdit Sant Isidre de Nulles Sccl, l’Agrària i Secció de Crèdit Espluguense Sccl i l’Agrícola de Calafell Sccl, s’uneixen al grup | 15 són ja les cooperatives adherides al grup
El Raw Picapoll i el Raw Mandó de Collbaix Celler el Molí.
El Raw Picapoll i el Raw Mandó de Collbaix Celler el Molí. | Collbaix
El celler manresà acaba de presentar dos nous vins, el Raw Picapoll i el Raw Mandó, en el que és una nova línia de vins experimentals
Imatge il·lustrativa
Foto: Família Torres
Xavi Ayala
Vins blancs pel peix i negres per la carn? Vins rosats per pasta i per pizza? Formatges curats amb vins negres? Doncs no. Aquestes són afirmacions falses o en alguns casos, molt discutibles.