Vins i experiències a LaCoop.online, el nou lloc web de la Cooperativa de Cellers

Impulsada per un grup de cellers independents, LaCoop.Online neix sense intermediaris, basada en l'experiència relacional

El projecte també té la seva botiga física a Barcelona.

| 11/01/2021 a les 09:06h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vi i tecnologia, LaCoop.online, Cooperativa de Cellers
Imatge il·lustrativa
LaCoop.online és una nova plataforma digital de venda directa de vins i experiències. Està formada per un col·lectiu d'elaboradors independents que treballen conjuntament per oferir els seus productes directament i a preu de celler al consumidor. La plataforma neix per obrir una via de relació propera i sense intermediaris entre elaborador i consumidor, basada en l'experiència relacional i a donar-li a conèixer tot el món que gira entorn el vi i específicament, el de cada elaborador.

Així, més enllà d’una plataforma de vins on adquirir totes les referències dels cellers de forma còmoda i amb tota la informació relacionada i específica de cada producte, es promou l’enoturisme als cellers i gaudir de moltes activitats i tastos vinculades als vins i al territori, com també avantatges exclusius a través del Club LaCoop. La promoció de la cultura vitivinícola i el territori també tindran cabuda al Blog. LaCoop es gestiona amb l’equip humà dels mateixos cellers, podent així transmetre coneixement i la identitat de cadascun dels projectes.
 

LaCoop està integrada per: 

Canals Nadal (DO Cava)
Celler Cooperatiu de Gandesa (DO Terra Alta)
Clos Galena (DOQ Priorat)
Coca i Fitó (DO Montsant)
Lagar de Costa (DO Rías Baixas)
Plana d'En Jan (DO Penedès)
Tocat de l’Ala (DO Empordà)
Tolo do Xisto (Ribeira Sacra)
Samsara Priorat (DOQ Priorat)


Són cellers familiars i petits viticultors elaboradors de vins de qualitat amb una identitat molt marcada pels seus orígens. Vins autòctons de caràcter mediterrani i atlàntic, elaborats de manera orgànica i respectuosa amb el medi, amb predomini de les varietats locals. Els cellers que integren LaCoop també comparteixen els mateixos valors i compromís envers el territori i les persones. 
 

En paraules de Miquel Coca, impulsor de la iniciativa,“LaCoop neix en resposta del moment actual, quan es fa més necessari que mai crear sinergies i treballar en equip, innovar en servei i trobar noves eines per arribar al consumidor. LaCoop Barcelona és una extensió de cadascun dels cellers dins de l’entorn urbà, al centre de la ciutat, i a través de la plataforma online, arreu”.
 
LaCoop Barcelona es troba al Carrer Roger de Flor 117, a tocar de Plaça Tetuan (08013 Barcelona).

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Alguns supermercats tenen una bona representació de vins catalans a bons preus. En Xavi Ayala n'ha tastat uns quants i n'ha escollit cinc que no passen de 6 €
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa  la preservació de l'entorn.
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa la preservació de l'entorn. | Llopart
El segell Safe Travels, gestionat per Turisme de Barcelona, permet als viatgers reconèixer empreses amb protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció Covid-19
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur? Quina és la seva relació amb el món del vi? | Sílvia Anglada, xef i copropietària del restaurant Es Tast de Na Sílvia (Ciutadella, Menorca)