Bon ritme d'inscripcions al Digital Wine Contest que arriba al seu equador

El termini per participar finalitza el proper 25 de gener per a les categories de Millor Imatge, Millor Vídeo i Millor Text; i l’1 de febrer per a la categoria de Millor Prescriptor de vi català i cultura vitivinícola

| 09/01/2021 a les 12:56h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Digital Wine Contest
Imatge il·lustrativa
La Denominació d’Origen (DO) Catalunya ha renovat enguany el conegut concurs BlocDOCat amb una nova imatge i nou nom, adaptat als temps que ens toca viure: Digital Wine Contest.

Les inscripcions al concurs fins el moment esan rebent una elevada participació, tant pel que fa a les categories tradicionals (imatge, text i vídeo) com a la nova categoria de Millor Prescriptor. Des de la seva concepció, el concurs ha tingut la finalitat de reconèixer i premiar les iniciatives digitals particulars de divulgació i reflexió al voltant de la cultura del vi i, especialment, del vi català, i sempre des d’una visió innovadora i creativa.

El Digital Wine Contest vol reconèixer el paper de les xarxes socials en aquesta tasca de divulgació, per això una de les principals premisses és que totes les creacions presentades a concurs estiguin compartides a les xarxes socials.

En aquesta línia de reconèixer el paper de les xarxes s’ha creat una nova categoria de participació per premiar el Millor Prescriptor/a de #vicatalà i cultura vitivinícola. Per a aquesta categoria, a més poder-se presentar a títol personal, existeix la possibilitat de proposar a una tercera persona com a candidat/a.


Els premis del Digital Wine Contest

La DO Catalunya repartirà en total 6.500€ en premis
1.500€ per als guanyador de les categories de Millor Imatge, Millor Vídeo i Millor Text sobre #vicatalà i cultura vitivinícola
2.000€ per al Millor prescriptor sobre #vicatalà i cultura vitivinícola

Requisits de participació

Aquells qui desitgin participar al concurs, hauran d’emplenar els formularis corresponents, que poden trobar al web de la DO Catalunya, a més de complir amb els requisits esmenats a les bases, entre ells, com hem comentat, la compartició de les imatges, vídeos i textos a les xarxes socials (sempre amb un perfil obert). A més, es podrà participar a tantes categories com es desitgi i sense un límit de creacions, tot i que és necessari omplir un formulari per a cadascuna de les obres que es presentin.

Selecció dels guanyadors i calendari

Un dels principals canvis d’aquesta nova edició és el procés de selecció dels guanyadors a les diferents categories.

Tot i que es manté la valoració d’un jurat professional en les tres primeres categories (Millor imatge, vídeo i text), aquest només decidirà el 50% del resultat, ja que l’altre 50% es decidirà per votació popular a través del web www.docat.cat.  D’altra banda, hi haurà dues fases en les votacions: la primera per seleccionar el 8-10 finalistes per a cada categoria. I la segona per triar els guanyadors.

La categoria de Millor prescriptor de #vicatalà i cultura vitivinícola, un cop presentades totes les categories i obert el període de votació, serà plenament decidida per votació popular.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Alguns supermercats tenen una bona representació de vins catalans a bons preus. En Xavi Ayala n'ha tastat uns quants i n'ha escollit cinc que no passen de 6 €
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa  la preservació de l'entorn.
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa la preservació de l'entorn. | Llopart
El segell Safe Travels, gestionat per Turisme de Barcelona, permet als viatgers reconèixer empreses amb protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció Covid-19
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur? Quina és la seva relació amb el món del vi? | Sílvia Anglada, xef i copropietària del restaurant Es Tast de Na Sílvia (Ciutadella, Menorca)