Art i vi; cinc propostes artístiques que has de conèixer

Autèntiques obres d'art fetes amb taps de suro, amb ampolles o utilitzant el mateix vi com a pintura.

Quatre espais d’art de les Garrigues s’uneixen per promocionar-se conjuntament amb “Camins d’art”

| 30/12/2020 a les 09:09h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Per aprendre'n, Arti i vi, Art i vi

Art of Cork

Daniel Kubini, nascut el 1983 a l'antiga Checoslovaquia, es defineix com a sumiller autodidacta i com un apassionat del vi, l'art, el suro i les idees creatives. Fer una visita virtual al seu lloc web és indispensable. Hi trobareu unes obres sorprenents plenes de talent i creativitat.
 

 


La Casa de la Espiral

Situada al mig del barri de Gràcia -Bruniquer, 53-, La Casa de la Espiral és una galeria on es fan diversos tallers relacionats amb diferents disciplines artístiques; joieria, pintura, escultura...
Nora López Millán, una de les professores de "La Casa", proposa tallers de pintura amb vi setmanals. Amb els pòsits de les bótes i amb vi, la Nora aconsegueix fer autèntiques obres d'art. El seu Instagram és d'obligat seguiment.
 


Marina Ren Taotao

Des de la Xina -Pequín- la Marina Ren ens ofereix retrats de dona pintats amb vi. No tenim molt clar si la seva mascota la inspira o fins i tot l'ajuda a pintar, però tant el procés com el resultat són increïbles. Potser per això té més de 200.000 seguidors a Instagram.
 


WineArtVas

Natalia Vas és una artista plàstica que pinta ampolles de vi amb els dits. Dactilopintura, o la no utilització de pinzells. Es defineix com amant de l'art, la vida i tot el que sigui bonic. 

 


Elysia Myers

Art modern pels obsessionats del vi. Així presenta el seu web https://elysiamyerswineart.com/. "I take the art of wine and transform it into wine art", i així defineix la seva obra. Recomanem seguir-la a les xarxes i donar una volta per la seva botiga virtual.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Alguns supermercats tenen una bona representació de vins catalans a bons preus. En Xavi Ayala n'ha tastat uns quants i n'ha escollit cinc que no passen de 6 €
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa  la preservació de l'entorn.
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa la preservació de l'entorn. | Llopart
El segell Safe Travels, gestionat per Turisme de Barcelona, permet als viatgers reconèixer empreses amb protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció Covid-19
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur? Quina és la seva relació amb el món del vi? | Sílvia Anglada, xef i copropietària del restaurant Es Tast de Na Sílvia (Ciutadella, Menorca)