Llopart entrega un xec solidari per valor de 4.605 € a la fundació Amics Joan Petit - nens amb càncer

Els fons recaptats provenen de les vendes del Most Flor de Xarel·lo de l’anyada 2019

Mor Pere Llopart i Vilarós als 91 anys. DEP

| 27/12/2020 a les 17:53h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Llopart solidari
Imatge il·lustrativa
Llopart ha fet entrega de la recaptació solidària d’enguany a la fundació Amics Joan Petit - nens amb càncer. El xec, per valor de 4.605 €, va recollir-lo Joan Torner, president de la fundació, al celler de Subirats, de la mà de Jesi Llopart i Pere Llopart.

A més, Llopart ha fet arribar durant aquestes festes una ampolla de Most per a cadascun dels infants que estan ingressats als hospitals amb què col·labora la fundació.
Els fons recaptats provenen de les vendes del Most Flor de Xarel·lo de l’anyada 2019, el producte solidari que el celler elabora des de fa sis veremes amb la varietat insígnia del Penedès; així com de les entrades de la visita solidària de Portes Obertes que té lloc el 12 d’octubre.

La fundació Amics Joan Petit – Nens amb càncer té com a objectiu la recaptació de fons destinats a la investigació, suport i atenció als nens i nenes amb càncer i a les seves famílies i està vinculada a l'Hospital de Sant Pau, Sant Joan de Déu i Vall d’Hebrón de Barcelona, Germans Trias i Pujol de Badalona, Parc Taulí de Sabadell, Arnau de Lleida, Sant Joan de Reus i Joan XXIII de Tarragona.

El projecte va néixer fa sis anys, amb les primeres anyades embotellades de most flor de xarel·lo i forma part de la gamma La Vida Secreta de les Plantes. El most està elaborat amb Xarel·lo i és 100% natural, sense additius.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc de xarel·lo, un negre de carinyena i un cava rosat de Pinot Noir.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
L'Incavi promou un llibre d'una vintena de pàgines amb continguts sobre servei i vi català destinat als restaurants sense sommelier | Algunes veus qüestionen la idoneïtat d'haver-lo publicat en un moment de "subsistència" dels restaurants per la pandèmia i d'altres reclamen més esforços formatius
Imatge il·lustrativa
En el seu camí cap a la sostenibilitat i la lluita pel canvi climàtic, el celler del Vendell ha aconseguit proveir-se únicament d'energia verda el passat 2020.