El Relleu Solidari; Sumarroca regala al sector HORECA 20.000 ampolles de vi i 5000 d'oli

Sumarroca ha aportat 300.000 € en valor de mercat a més de 1.000 restaurants per a potenciar-ne la seva recuperació

Tradició i sostenibilitat; nova imatge per als caves Sumarroca

| 23/12/2020 a les 09:39h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, El Relleu Solidari de Sumarroca
El passat mes de maig, el celler va treure al mercat El Relleu Solidari, un vi i un oli ideats per a ajudar a recuperar el sector HORECA. Bodegues Sumarroca, juntament amb alguns col·laboradors habituals, la iniciativa El Relleu Solidari que va posar a la disposició 20.000 ampolles de vi i 5.000 d’oli d’oliva verge extra amb un valor de més de 300.000 € de mercat per al canal HORECA. L’establiment rep el benefici íntegre de l’ampolla i el consumidor pot fer una donació extra més enllà del preu indicat a carta. El celler tanca la iniciativa amb el donatiu d’aquestes 25.000 ampolles a més de 1000 restaurants.

L'objectiu solidari de la iniciativa ha sigut potenciar la recuperació del sector de la restauració després d’haver tancat portes el passat 14 de març i haver sofert restriccions horàries i tancaments intermitents en motiu de la COVID19.

El Relleu Solidari es contempla com una cursa de relleus que ha anat sumant col·laboradors al llarg de tot el procés d’elaboració, tots actuant de manera altruista, i, fent una crida al consumidor per a arribar a la meta i fer-ne la degustació.


EMPRESES PARTICIPANTS

Sumarroca: Vi i oli
Òbal Estudi: Dissenyadors de l’etiqueta.
Vidal i Armadans: Impressions de les etiquetes
Saica Pack: Ha donat les caixes
Canals: Ha donat les càpsules
Bourrassé: Ha cedit els taps de suro. 
La Fatxenda: El muntatge audiovisual

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc de xarel·lo, un negre de carinyena i un cava rosat de Pinot Noir.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
L'Incavi promou un llibre d'una vintena de pàgines amb continguts sobre servei i vi català destinat als restaurants sense sommelier | Algunes veus qüestionen la idoneïtat d'haver-lo publicat en un moment de "subsistència" dels restaurants per la pandèmia i d'altres reclamen més esforços formatius
Imatge il·lustrativa
En el seu camí cap a la sostenibilitat i la lluita pel canvi climàtic, el celler del Vendell ha aconseguit proveir-se únicament d'energia verda el passat 2020.