Premi per a tots els consumidors d'un DO Costers del Segre en un restaurant aquest Nadal

DO Costers del Segre premia demanar un dels seus vins als restaurants lleidatans "Aquest Nadal, demanar un vi de la DO Costers del Segre, té premi"

Els 12 millors vins catalans per Nadal segons Forbes

| 23/12/2020 a les 09:12h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
DO Costers del Segre©
Amb aquest missatge, "Aquest Nadal, demanar un vi de la DO Costers del Segre, té premi", la Denominació d’Origen Costers del Segre obsequiarà amb 2.000 llevataps exclusius marca Pulltex als clients que durant aquest Nadal demanin una ampolla de vi de qualsevol dels 36 cellers que formen part de la DO, en els restaurants adherits a la Ruta del Vi de Lleida que participen. 

Aquesta promoció compta amb la col·laboració del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i la Ruta del Vi de Lleida. 
Tomàs Cusiné, president de la DO Costers del Segre i de la Ruta del Vi de Lleida i el diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert expliquen que amb aquesta campanya es vol donar suport i dinamitzar les vendes dels restaurants locals alhora que promocionar els vins de la denominació lleidatana.

Els restaurants de Lleida que participen en la campanya són La Brasa d’Or, El Celler del Roser, El Petit Català, Ferreruela Cuina de la Terra, L’Espurna i La Huerta. Al territori la resta d'establiments de la Ruta del Vi de Lleida que s'han adherit a la promoció son el Cal Menut (Belianes), Castell del Remei (Penelles), Cal Xirricló (Balaguer), Els Fogons de la Carme (Cervià de les Garrigues), Resquitx (Golmés) i La Solana (Foradada).
 
L’acció anirà acompanyada de material de promoció al punt de venda com cartells als mateixos restaurants participants, així com elements visuals en els diferents perfils de les xarxes socials de la DO Costers del Segre i establiments participants.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc de xarel·lo, un negre de carinyena i un cava rosat de Pinot Noir.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
L'Incavi promou un llibre d'una vintena de pàgines amb continguts sobre servei i vi català destinat als restaurants sense sommelier | Algunes veus qüestionen la idoneïtat d'haver-lo publicat en un moment de "subsistència" dels restaurants per la pandèmia i d'altres reclamen més esforços formatius
Imatge il·lustrativa
En el seu camí cap a la sostenibilitat i la lluita pel canvi climàtic, el celler del Vendell ha aconseguit proveir-se únicament d'energia verda el passat 2020.