Olivé Batllori, ​nova etapa amb canvi de nom i d’imatge

El celler familiar del Penedès obre etapa amb un canvi de nom que ret homenatge a l’àvia i a les dones.

| 17/12/2020 a les 08:05h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, cava Olivé Batllori
Imatge il·lustrativa
La nova identitat visual s’inspira en la finca i en la singularitat de l’edifici i busca transmetre l’ànima del celler i el seu focus en les persones i  l’experiència.

El celler comença una nota etapa que es visualitza amb un canvi de nom i d’imatge. La marca passa d’Olivé Batllori a Batllori, un reconeixement a les dones i als cognoms perduts, ja que aquest era el cognom de l’àvia Antonieta, que ja s’havia perdut a la següent generació. “Era una dona moderna, amb caràcter, que li encantava menjar bé i conversar amb els amics. També era de detalls i de cuidar-nos i justament aquesta és la base del projecte: cuidar i compartir. Per això hem escollit aquest nom”, assenyala Maria Font, tercera generació del celler.
 
El celler havia iniciat el procés de redisseny de la marca abans de la pandèmia, però l’impacte de la Covid ha ajudat a repensar la proposta i fer una anàlisi profunda de l’origen i la seva missió. En aquesta nova etapa la família Batllori posarà el seu esforç en cuidar la finca Batllori i les persones a través dels seus vins i caves, les visites i activitats i l’experiència global que ofereixen. L’objectiu és construir un projecte a llarg termini que reculli tot el llegat anterior i vagi més enllà del concepte de celler. El canvi de nom és el primer pas d’aquest projecte de futur.

Nova imatge

Per plasmar aquest nou inici de manera gràfica han treballat conjuntament amb l’agència Winc, per traslladar-ho a la identitat visual. El resultat és una imatge fresca que s’inspira en la mateixa finca i que ressalta la singularitat de l’edifici modernista del celler. “Amb la imatge buscàvem combinar tradició amb modernitat representant la unió de les diferents generacions i també volíem transmetre l’ànima Batllori a través de les múltiples capes”, apunta Maria Font.
 

Unes capes, en forma d’arc, que se superposen per donar vida a la marca i que simbolitzen tant els estrats de la finca, com les tres generacions que han passat pel celler i tot el que es veu i el que no es veu: des del jaciment que ha estat amagat durant milers d’anys sota les vinyes, passant per les arrels dels ceps que connecten la terra amb l’exterior o les històries que s’han viscut i es viuran en aquest lloc.

El canvi d’imatge inclou també les etiquetes de la seva línia principal de caves, amb un disseny que vol ser una invitació a entrar a la vida Batllori.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc de xarel·lo, un negre de carinyena i un cava rosat de Pinot Noir.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
L'Incavi promou un llibre d'una vintena de pàgines amb continguts sobre servei i vi català destinat als restaurants sense sommelier | Algunes veus qüestionen la idoneïtat d'haver-lo publicat en un moment de "subsistència" dels restaurants per la pandèmia i d'altres reclamen més esforços formatius
Imatge il·lustrativa
En el seu camí cap a la sostenibilitat i la lluita pel canvi climàtic, el celler del Vendell ha aconseguit proveir-se únicament d'energia verda el passat 2020.