La patronal del Cava i Grup Enciclopèdia promocionen el Cava i la literatura per Nadal

Per Nadal, Cava i Cultura: 16 cellers han aportat Cava per a confeccionar 150 paneres personalitzades.

| 15/12/2020 a les 11:35h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Els vins de la setmana, aecava patronal del cava
Imatge il·lustrativa
Grup Enciclopèdia i l’Associació d’Elaboradors de Cava AECAVA col·laboren en la difusió de la literatura i de la lectura amb una acció conjunta aquest Nadal 2020 sota el títol: Per Nadal, Cava i Cultura.

Un total de 16 cellers han aportat Cava per a confeccionar 150 paneres personalitzades. Els lots aniran destinats a llibreters per agrair-los la feina que dia a dia fan per fer arribar la bona literatura a tots els públics en un any que ha estat molt complicat per a tots a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19.

Els cellers que han participat a la iniciativa, aportant un Cava Reserva de mínim 15 mesos de criança, són: Agustí Torelló Mata, Alta Alella, Bodegas Capità Vidal, Castell Sant Antoni, Cavas Hill, Caves Miquel Pons, Caves Vilarnau, Cellers Alsina, Covides, Giró del Gorner, Giró Ribot, Maria Rigol Ordi, Molí Parellada, Mont Marçal, Sumarroca i U MES U.

Per la seva banda, l’Associació d’Elaboradors de Cava ha rebut per part de Grup Enciclopèdia exemplars de tres dels títols més venuts de la casa: Mar d’estiu, de Rafel Nadal, Escac al destí, de Lluís Llach, Les amistats traïdes, premi Sant Jordi 2019, de David Nel·lo, i el volum del MIC, El drac sense foc, d’un dels personatges més estimats de TV3.

Amb aquesta acció, les dues entitats volen posar de relleu la importància de la cultura i, especialment, de la literatura, però també dels productes locals i de proximitat com ho és el Cava que s’elabora a casa nostra.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
L’associació serà la primera en acollir‐se a un Pla Territorial Agrari Específic en el marc de la Llei 3/2019, dels espais agraris, aprovada per la Generalitat de Catalunya el 17 de juny del 2019
Imatge il·lustrativa
Creative Commons
Vilarnau serà el celler que elaborarà un Brut Reserva ecològic per l'artista australiana
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc de xarel·lo, un negre de carinyena i un cava rosat de Pinot Noir.