Tradició i sostenibilitat; nova imatge per als caves Sumarroca

El celler aprofita el llançament del nou Brut Reserva ecològic per a renovar el conjunt de la imatge dels caves

Cava solidari pels infants més vulnerables

| 27/11/2020 a les 18:14h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Els vins de la setmana, caves Sumarroca
Imatge il·lustrativa
Aquest 2020, Sumarroca treu al mercat els caves Brut Reserva i Brut Rosé ecològics i renova la imatge de la seva línia de caves on posa en valor els principis d’ecologia i sostenibilitat. 

Després d’iniciar l’any 2013 el procés de reconversió cap a una agricultura 100% ecològica i sostenible, els caves ja han assolit el seu punt de criança i ja estan llestos per ser degustats. El passat 2018 el celler ja va llençar els vins joves amb certificació CCPAE.

Sumarroca treballa des de fa anys amb la voluntat de transformar totes les seves línies de treball cap a un model sostenible i ecològic amb gran èmfasi a la cura del medi ambient i a la biodiversitat de la Finca. La família posseeix unes 400 ha de terreny al Penedès, amb un ecosistema que uneix vinya i biodiversitat, on, entre d’altres, es troben quantitat d’espècies d’ocells en perill d’extinció que nidifiquen a la zona.

Els nous caves Sumarroca són el resultat d’aquesta consciència i compromís mediambientals que fan que Sumarroca sigui un dels productors ecològics més rellevants del Penedès. Amb un disseny elegant, sofisticat i sobri, i uns acabats delicats, tant en la presentació com en la textura, l’etiqueta dels nous caves ens porta també als orígens del molí paperer que hi havia fa segles al celler de Molí Coloma, seu de Sumarroca. És un homenatge doncs a la cultura paperera arrelada al nostre territori.

El propòsit de Sumarroca és seguir participant conjuntament amb els col·laboradors i els amics del celler per a desenvolupar i difondre tots aquests projectes que agrupen els valors de sostenibilitat i territori.
 
 
 
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc de xarel·lo, un negre de carinyena i un cava rosat de Pinot Noir.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
L'Incavi promou un llibre d'una vintena de pàgines amb continguts sobre servei i vi català destinat als restaurants sense sommelier | Algunes veus qüestionen la idoneïtat d'haver-lo publicat en un moment de "subsistència" dels restaurants per la pandèmia i d'altres reclamen més esforços formatius
Imatge il·lustrativa
En el seu camí cap a la sostenibilitat i la lluita pel canvi climàtic, el celler del Vendell ha aconseguit proveir-se únicament d'energia verda el passat 2020.