Packs d'hotel

​7 packs d'hotel on el client local és el nou objecte de desig

Barcelona, en una nit gurmet ben a prop de casa i a preu tancat

5 restaurants vegetarians a domicili que us agradaran si o si

| 27/11/2020 a les 13:29h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Reportatges, packs d'hotel
Imatge il·lustrativa
La missió? Atreure els visitats locals, mantenir-los a la línia de flotació, fer -allò que en diuen- branding, ocupar part del personal... I per nosaltres? Fer-nos sentir com si féssim un break a la nostra pròpia ciutat. Alguns hotels de Barcelona (els que poden) continuen oberts adaptant-se a la nova situació i pensant productes adaptats a la seva nova clientela: el client local. Molts han creat packs d'hotel amb allotjament, sopar i esmorzar inclòs per a dues persones. En un altre moment no tindrien potser tant de sentit, però ara són, també per nosaltres, una petita via d'escapada per "celebrar" el poc que encara podem celebrar.

Gallery Hotel

Allotjar-se a Gallery Hotel, a tocar de l'històric de Passeig de Gràcia, i gaudir d'un exquisit menú gastronòmic per a dues al seu restaurant Sintonia pot assemblar-se a un pla perfecte per celebrar una ocasió especial. Tastareu la petxina de Pelegrí a la brasa amb meunière cítrica i pètals, el seu famós (i instagramejable) tataki de vaca vella a la moruna, padró i albergínia al ras el hanout i una taula de formatges afinats per postres o el seu croissant fumat, que és una bogeria (podeu afegir maridatge de vins per 12 € / persona).
 

L'endemà, el dia comença amb un esmorzar complet a la carta aprofitant els últims raigs de sol al solàrium. L'experiència, en habitació doble superior, costa 182,50 € (IVA inclòs).
Reserves al telèfon 934 159 911 o a través del web galleryhotel.com.

Majestic Hotel

Emplaçament habitual de les reunions importants de l'establishment, l'hotel forma part de la iconografia més luxosa de la ciutat des de fa 102 anys. Des de la seva obertura en 1918 pertany a la família Soldevila-Casals, que ha fet d'ell un símbol. En el seu temps va rebre la visita de gairebé tots els escriptors, actors i polítics de renom que viatjaven a Barcelona -de Hemingway, a Antonio Machado o la reina Maria Cristina-. Una profunda reforma que abastà cinc anys en mans de l'interiorista Antonio Obrador va permetre marcar la diferència, guanyant el confort més modern, sense trair l'essència del seu bell edifici d'estil neoclàssic francès que l'acull.
 

Ara tenim una mica més a tocar les vistes espectaculars des de les seves habitacions -imants pels turistes amb possibilitats- a símbols de la ciutat com ara la Sagrada Família i la Casa Batlló. Podem conèixer més de prop un immoble que forma part activa de l'arquitectura, la societat i la vida barcelonina. El pack de Majestic per aquests dies compren una nit a una habitació deluxe (o la que s'esculli), un menú Disfrutar (dinar o sopar) a la seva Terrassa La Dolce Vita o al seu Piano Bar (sense begudes) i esmorzar l'endemà per 249 € / per dues persones.
Reserves: reserves@majestichotelgroup.com o trucant al 934 922 244

W Hotel, onades bofillianes i foc

Qui no ha pensat a passar un cap de setmana al W Barcelona? Des de la seva obertura el 2009, l'hotel és un dels favorits dels jet-setters internacionals i organitza festes a la seva terrassa amb sessions de DJ Internacionals que molts troben a faltar. Sota el suggerent títol de FIRE.SLEEP.FIRE ha llançat un pack perquè els locals es donin un capritx durant les pròximes setmanes. Una nit en una de les Fabulous Room amb vista sobre la platja de Sant Sebastià, un sopar al seu nou restaurant FIRE per 2 pax, esmorzar l'endemà i pàrquing durant l'estança inclòs per 275 € / nit + IVA, pràcticament el que costa una de les seves habitacions en temporada baixa.
 


La cuinera italiana Carlotta Delicato, guanyadora a Itàlia del Hell's Kitchen 2016, és des de fa alguns mesos la xef executiva de l'espai que gira entorn del concepte de foc adaptant tècniques centenàries i donant molt protagonisme als vegetals ecològics acabats a la flama. La crema de ceba i Idiazabal o la coliflor cuinada a baixa temperatura, marinada i fermentada són alguns dels seus hits.
L'experiència en l'icònic espai dissenyat per l'arquitecte espanyol Ricardo Bofill, també conegut com a Hotel Vela, ofereix, a més, accés al GETA-WAY, una nova àrea de relaxació on recuperar l'energia, a les seves famoses classes d'Urban Goril·les (Ioga) i late check-out els caps de setmana per donar l'oportunitat als seus allotjats de gaudir plenament dels seus espais exteriors. Per al Pont del Pilar, l'establiment de la cadena Marriott International ofereix un paquet de cap de setmana, FUEL YOUR STAY, enfocat al benestar amb dues nits d'allotjament; classes personalitzades per Just Gym a l'interior, exterior i a la platja; oferta gastronòmica saludable a esmorzar, dinar, berenar i sopar i la xerrada motivacional de David Suïssa, famós coach format a USA juntament amb Tony Robbins i Joe Dispenza en PNL, Mindfulness i Mètode Silva. (620 € + IVA (individual) i 942 € + IVA (doble).
Reserves: https://www.marriott.com/hotels/travel/bcnwh-w-barcelona/

Duquesa de Cardona, màgia i vistes al Port Vell

Desfilant el Passeig Colom un pot alçar la vista i entendre que als nobles catalans els hi agradava el contacte amb el mar, però a una certa alçada; les vistes al mediterrani. Els Cardona, a més de ser propietaris del castell que porta el seu cognom al poble homònim, arreplegaven moltes altres propietats -eren la família més important de la Corona d'Aragó- i eren molt aficionats a baixar a Barcelona. La construcció de l'hotel Duquesa de Cardona és del XVI encara que va ser modelat el 1850. La façana que dóna al mar, però, no era la principal com era habitual a moltes altres ciutats marítimes. Molts cops havia acollit festes en la seva acollidora terrassa. Des de fa un mes ha ideat un pack a les nits de divendres per fer gaudir al visitant local d'una experiència d'apropament real a la nostra història que normalment aprofiten els guiris. Un aniversari? Un sopar íntim? La celebració d'una data important?
 

Amb música de l'Alfredo de Jesús, DJ de referència a Barcelona i l'amaniment del Mag Hausson que ofereix un espectacle de màgia de prop, el pack "Una nit inoblidable" compren un sopar per dues persones, allotjament i esmorzar al preu tancat de 140 euros. Potser el Castell de Cardona us cridi l'atenció, però en aquest palau està garantit que no sentireu veus de fantasmes.
Reserves: terrassa@hduquesadecardona.com o trucant al 932 689 090

Claris Hotel & Spa, una terrassa oberta tot l'any

La del Claris és l'única terrassa de Barcelona amb estrella Michelin tot l'any. La cadena Derby Hotels Collection, propietat de l'empresari Joaquim Clos, ha dut a ella la cuina del seu xef favorit i amic personal, Aurelio Morales (una estrella Michelin a Cebo, a l'hotel Urban de Madrid). El plat estrella de la carta d'aquesta temporada és l'arròs cremós de cabra gallega amb maionesa de xerès, que conviu amb suggerents opcions com la crema de celeri, pop a la brasa, rovell escabetxat i kimchi o la costella de wagyu amb parmentier de castanyes, o grans clàssics com el caneló de carrabiners o la tapa de pop a la gallega amb parmentier de pebre vermell.
 

El seu pack Stay & Food costa 299 euros/nit per a dues persones. Inclou un servei a la carta (dinar o sopar) per a dues persones a La Terrassa del Claris, l'allotjament (possibilitat de deixar l'habitació a les 16 h segons disponibilitat) i esmorzar bufet. A més del festival culinari, l'hotel és un museu d'obres d'art de la família Clos i exposicions interessants. L'última d'elles, consta de més de cinquanta obres inèdites centrades en creacions de les civilitzacions precolombines i de la cultura maia. Totes, peces de la col·lecció privada de la Fundació Arqueològica Clos, minuciosament escollides pel seu president.
Reserves al web o trucant al 934 876 262

Grand Marina, en mig del territori creuerista

Amb la davallada del turisme els veïns de Ciutat Vella respiren més tranquils. Molts negocis han tancat. És cert que el declivi econòmic que l'acompanya no agrada, però -ho hem de reconèixer- el refredament del termòmetre turístic, sí. Passejar per l'Ostia un dissabte qualsevol al matí mai ha sigut tan plaent. Travessar la plaça del poeta Boscà fins a la Baluard. Però clar, els negocis petits i grans es ressenten. El front marítim respira tranquil. Des de la Terrassa del Marina 5GL es veu la torre del telefèric, les muntanyes retallades a l'horitzó a mà dreta l'estàtua de Colón i davant la terminal sud completament buida de creuers. Aquests dies l'imponent hotel de la cadena Eurostars que altrament és lloc de destinació favorit per sopars de negocis, viatges i congressos oferta un paquet per parelles per viure l'experiència d'allotjar-se en una de les seves habitacions. Inclouen el sopar amb productes de temporada (amb copa de vi o cava) i l'esmorzar bufet.
 

Tot, en un paquet tancat a 120 euros anomenat "Ven a cenar y te invitamos a dormir". "Hem tingut moltes reserves, de fet acabem d'ampliar el pack fins el 23 de desembre atesa la bona acollida", expliquen des de la cadena.
Reserves: https://www.grandmarinahotel.com/

OhLa, cuina francesa a tocar del cel

Ciutat Vella amaga edificis que potser molts no coneixem. A la transitada Via Laietana, just a l'altura del carrer comtal i quasi al davant del Palau de la Música, el Ohla Barcelona és la nineta dels ulls (ho veiem a la façana ideada per Frederic Amat) de molts locals que algun cop ens hi hem aventurat a pujar i asseure'ns a la seva terrassa mirant des de la seva allargada piscina, aquesta artèria de formigó esperant-nos uns metres sota els peus. Una inversió de 40 milions d'euros va portar a Aqua Hotel a obrir el 2011 aquest hotelet.
 

El Caelis, el seu afrancesat restaurant, és lloc de peregrinació per molts des que l'hiperactiu Roamin Fornell va deixar El Palace per portar la batuta d'aquest establiment ara fa uns 4 anys. Una estrella Michelin i una proposta de cuina francesa catalanitzada amb copa de benvinguda a la terrassa i harmonia de vins per al menú ja és seductor en si mateix. Ara, hi hem d'afegir una copa a la terrassa, un servei com sempre impecable, unes habitacions d'autèntic luxe i l'esmorzar de l'endemà. Tot es ven sota el pack "Barcelona 6 estrellas" per un preu de 360 € per parella.
Reserves: info@caelis.com o trucant al 935 101 205

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Surten al mercat 2600 ampolles elaborades en sòls de pissarra | ICNOS vol dir petjada en grec clàssic, i és que aquest vi vol homenatjar als agricultors, homes i dones que deixen rastre i petjada amb el que fan.
Imatge il·lustrativa
INCAVI
10 sessions presencials i sis de telemàtiques amb més de 100 professionals participant | Es fa evident la necessitat de vertebrar millor el sector del vi i millorar la rendibilitat de tota la cadena de valor | Es crearà un Comitè de Seguiment format per l’INCAVI i representants del sector que vetllarà per la continuïtat i el compliment de Vins Vinents
Imatge il·lustrativa
Fins el 31 de gener el celler ofereix un 5% de descompte en totes les seves compres aplicant el següent codi al check out de la compra: vinselcep5