El Celler de Gelida compleix 125 anys

Toni Falgueras recull el premi Barcelona Comerç 2020 en representació de el comerç local

El celler planta cara a la pandèmia amb el comerç electrònic

Oriol Ripoll, Decántalo: «Fins ara les bodegues veien el canal online com un problema i no com una oportunitat»

| 23/11/2020 a les 08:09h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Celler de Gelida, Meritxell Falgueras
Toni Falgueras recull un premi en presència del president Tarradellas.
Toni Falgueras recull un premi en presència del president Tarradellas. | Celler de Gelida
Fundada el 1895 al barri de Sants -carrer Vallespir 65-, el Celler de Gelida compleix 125 anys. La celebració es posposarà per la pandèmia de la Covid; "No és la primera vegada que hem de doblegar-nos a les circumstàncies" afirma Toni Falgueras, propietari del celler.

No obstant això, la botiga de Barcelona ha aprofitat la crisi per abocar-se a les vendes en línia, demostrant així que la nova economia no té per què deixar de banda al petit comerç.

"Durant la Guerra Civil ens van confiscar el vi i van portar al meu pare i al meu oncle a tenir cura del vi per a les tropes". No obstant això, el negoci va prosperar i de la mà de Toni Falgueras i Maria Febrer es va convertir en una de les botigues pioneres en vins i licors de qualitat a Barcelona. El Celler de Gelida ha acumulat nombrosos reconeixements al llarg de la seva trajectòria. El 19 de novembre va recollir el premi Barcelona Comerç 2020 en representació del comerç de la ciutat.

Avui el Celler de Gelida està liderat per Ferran Falgueras, bolcat amb la transformació digital del negoci, i per la periodista i sommelier Meritxell Falgueras. "El futur està en l'àmbit digital, però no volem deixar de banda el tracte personal que ha fet gran al Celler de Gelida" afirma la sommelier de @winesandthecity.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa  la preservació de l'entorn.
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa la preservació de l'entorn. | Llopart
El segell Safe Travels, gestionat per Turisme de Barcelona, permet als viatgers reconèixer empreses amb protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció Covid-19
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur? Quina és la seva relació amb el món del vi? | Sílvia Anglada, xef i copropietària del restaurant Es Tast de Na Sílvia (Ciutadella, Menorca)
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Article d'opinió de La Guia de Vins de Catalunya: "Més que gaudir i presentar-se, un dia darrere l’altre, com un sibarita infantil, golafre, inconscient i exhibicionista, cal bregar per fer que tot això, algun dia, rutlli com ho ha de fer".