Real Wine Gum; vi comestible en format gominola

L'empresa holandesa Vinoos by Ams distribueix al mercat gominoles de vi naturals

| 19/11/2020 a les 08:43h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, gominoles de vi
Imatge il·lustrativa
L'empresa holandesa Vinoos by Ams distribueix al mercat un vi comestible amb les gominoles Real Wine Gum. Actualment disposen de diversos formats segons les varietats de raïm; Chardonnay, Riesling, Sauvignon blanc o Merlot, o segons tipologia de vins; Rosat, Cava, Xampany...

Lluny de ser llaminadures pels més petits, les anuncien com autèntics plaers adults aptes per a vegetarians i vegans. Són gominoles sense alcohol, sense gluten i totalment naturals; no porten greixos, ni gelatines ni colors artificials.
 

Les fundadores són dues dones talentoses i creatives del món de les finances, que comparteixen la passió pel vi i creuen en la importància de l'experiència de la marca amb conceptes innovadors. La distribució a l'Estat està a càrrec de l'empresa Pablo Fuster.

 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Tines de la Vall del Flequer
Tines de la Vall del Flequer
Josep Pelegrín
Article d'opinió de Josep Pelegrín, Millor Sommelier de Catalunya els anys 2014 i 2015 | Mejor Sumiller de España 2016 | Format a l’Escola Joviat, de Manresa, on actualment treballa de professor d’hoteleria i coordinant el Diploma de Sommelier, ha passat per restaurants com elBulli i per botigues especialitzades com el Petit Celler.
Toni Falgueras recull un premi en presència del president Tarradellas.
Toni Falgueras recull un premi en presència del president Tarradellas. | Celler de Gelida
Toni Falgueras recull el premi Barcelona Comerç 2020 en representació de el comerç local | El celler planta cara a la pandèmia amb el comerç electrònic