La Setmana del Vi Català es convertirà en un certamen anual

El nou esdeveniment ha vingut per quedar-se

Durant una setmana professionals i consumidors han creat i consumit tot tipus de continguts al voltant del vi català

"Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi", arriben els vins novells

| 19/11/2020 a les 08:24h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, La Setmana del Vi Català
Imatge il·lustrativa
“Després d’aquesta experiència, que considerem que ha estat molt positiva, estem satisfets d’anunciar que la voluntat de l’INCAVI és repetir-la cada any i convertir-la en la festa anual de la vinya i el vi de Catalunya, en una setmana on arreu es parli i es degusti vi català”, com ha anunciat el director general de l’INCAVI.

Des de l’INCAVI també es mostren satisfets perquè, tot i les actuals circumstàncies i dificultats per organitzar esdeveniments, l’objectiu perseguit s’ha aconseguit: unir esforços i explicar la immensa riquesa i varietat que ofereixen les vinyes i el vi a Catalunya i compartir experiències i reflexions per aprendre els uns dels altres. 

La Setmana del Vi Català va tenir lloc del 9 al 15 de novembre i va comptar amb més de 70 activitats virtuals organitzades per cellers, DO’s, botigues de vins i demés a més de la Setmana del Vi TV, un canal de televisió propi que emetia en directe a través del You Tube programació d’entreteniment i divulgació sobre el món del vi. 

Totes les entrevistes i tertúlies es poden veure al canal de Youtube de l’INCAVI i a la web www.setmanadelvicatala.cat

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
53 Diumenges estarà en cartell, des del 3 de desembre i al llarg de la temporada, al Teatre Romea de Barcelona
Lluís Romero, autor del llibre Vins autòctons
Lluís Romero, autor del llibre Vins autòctons | LRG
Inclou una selecció de més de 300 vins monovarietals elaborats amb les varietats de raïms catalanes tradicionals
Imatge il·lustrativa
És el vi negre més personal de Tomàs Cusiné i procedeix de les vinyes més velles de la finca del Vilosell, situat en els contraforts de les muntanyes de Prades.