Surt al mercat el cava ecològic Privat Brut Nature Reserva

Medalla d'or pel cava Stars de Perelada

| 18/11/2020 a les 07:51h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Privat Brut Nature Reserva
Privat és una de les marques pioneres en l'elaboració de cava ecològic. En mans del Grup Perelada des del 2017, és un cava premium elaborat a partir de raïms seleccionats procedents de cultius ecològics i que es treballen manualment per aconseguir el millor resultat.

Privat Brut Nature Reserva 2017 ha estat elaborat amb les varietats Xarel·lo, Macabeu, Parellada, Chardonnay i Pinot Noir. Amb lleugers matisos verdosos, suaus i frescos, destaca pel seu color groc pàl·lid. És un cava viu i brillant, lleugerament afruitat, amb aromes de fruita blanca com la poma i la pera, cítrics i amb lleugeres notes d'ametlles verdes. És fresc i elegant.

Privat Brut Nature Reserva 2017 ha aconseguit 5 estrellesa la Guia Peñín 2021, una qualificació amb la qual es reconeix la seva excel·lent relació qualitat preu.

Els caves Privat s'elaboren a partir de raïms conreats seguint el mètode de producció ecològica certificada: sense addició d'herbicides ni pesticides, utilitzant tècniques com l'adob en verd i el compost orgànic. La verema és manual i es realitza mitjançant rigorosos controls de maduració. L'objectiu final és mantenir la biodiversitat i un ecosistema agrícola equilibrat que respecti la flora i la fauna autòctones, produint alhora uns caves excepcionals.

PVP. Recomanat 10 €

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Raventós i Blanc, en col·laboració amb Can Brians -i amb alguns dels seus presos-, elabora el 100% xarel·lo Ciutat Nua
Imatge il·lustrativa
53 Diumenges estarà en cartell, des del 3 de desembre i al llarg de la temporada, al Teatre Romea de Barcelona
Lluís Romero, autor del llibre Vins autòctons
Lluís Romero, autor del llibre Vins autòctons | LRG
Inclou una selecció de més de 300 vins monovarietals elaborats amb les varietats de raïms catalanes tradicionals