novetats de caves catalans

Juvé & Camps treu al mercat Singular, el nou Cava 100% Xarel·lo

El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics

Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs

| 17/11/2020 a les 09:23h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vi destacat, Singular de Juvé & Camps, novetats de caves catalans
D'un sòl franc-argilós-calcari de les finques d'Espiells i Can Rius provenen les vinyes del Cava Singular, un Cava Gran Reserva Brut Nature ecològic.

En paraules de Meritxell Juvé, CEO de Juvé & Camps Prime Brands, "traiem al mercat el Singular en homenatge a la varietat més màgica i clàssica de la denominació d'origen Cava".
 
Amb aquesta nova incorporació a la família, Juvé & Camps consolida la seva aposta pels caves monovarietals de llargues criances, que ressalten tots els valors, aromes i sabors de les seves varietats i són capaços de sorprendre cada any, ja que en funció de les condicions climàtiques, varien en cada collita. D’aquesta forma, Singular s’uneix a la gamma de caves altament gastronòmics com el Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs.

En paraules del director d'enologia de Juvé & Camps, Toni Cantos, "el Milesimé ja trencava molt l'esquema mental que la gent tenia del cava; un producte lleuger i amb poc cos. Al contrari, és producte robust, amb cos i amb aromes varietals de la chardonnay. El Singular és un xarel·lo 100% amb personalitat, pensat pel canal HORECA. És estructurat en boca, rodó i golós. Amb notes varietals com el fonoll tot i ser Gran Reserva".

Amb una criança mitjana de 36 mesos a l’ampolla, Singular és un cava que manifesta tot el potencial del xarel·lo, des del seu caràcter més varietal fins a la gran expressió de la criança. Tota una aposta per aquesta varietat autòctona del Penedès, que millorarà en ampolla.
 
Té aromes de fruites blanques i fonoll, un matís propi de la varietat xarel·lo, i va desprenent notes de brioix i pastisseria pròpies de la seva llarga criança a l’ampolla. A la boca és cremós, amb el carbònic integrat, té una textura suau i sedosa. És llarg, persistent, amb molta riquesa aromàtica.
 
Un escumós gastronòmic, el company perfecte per plats amb tonyina, bonítol o salmó, a més de guisats d’au, estofats, arrossos i plats vegetarians. 
 
Singular és el nou cava 100% xarel·lo de Juvé & Camps, que se suma al reserva Essential i al Cava de Paratge Qualificat La Capella.
 
Singular
 
D.O.: Cava
Tipus: Gran Reserva Brut Nature
Varietat: 100% xarel·lo
Criança: 36 mesos de mitjana en ampolla
Graduació: 12,0 %
Temperatura de servei: 7-8 ºC
PVP: 19 €
 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Tines de la Vall del Flequer
Tines de la Vall del Flequer
Josep Pelegrín
Article d'opinió de Josep Pelegrín, Millor Sommelier de Catalunya els anys 2014 i 2015 | Mejor Sumiller de España 2016 | Format a l’Escola Joviat, de Manresa, on actualment treballa de professor d’hoteleria i coordinant el Diploma de Sommelier, ha passat per restaurants com elBulli i per botigues especialitzades com el Petit Celler.
Toni Falgueras recull un premi en presència del president Tarradellas.
Toni Falgueras recull un premi en presència del president Tarradellas. | Celler de Gelida
Toni Falgueras recull el premi Barcelona Comerç 2020 en representació de el comerç local | El celler planta cara a la pandèmia amb el comerç electrònic