Cava premium ​Segura Viudas

​Segura Viudas aposta pel cava premium en la seva nova etapa

Sota el concepte Respecte per les arrels, el celler reafirma els seus orígens i la seva història

Segura Viudas Brut Reserva també estrena nova imatge, sofisticada i minimalista

Cava solidari pels infants més vulnerables

| 12/11/2020 a les 07:02h
Especial: Destacat Cupatges!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Cava premium ​Segura Viudas
Segura Viudas inicia una nova etapa i estrena imatge reafirmant la seva aposta pel cava Premium. Sota el concepte Respecte per les arrels, el celler penedesenc posa en valor els seus orígens i la seva història.

Segura Viudas, ubicat a un enclavament privilegiat de la zona nord del Penedès, desenvolupa tota la seva activitat amb un profund respecte per les seves arrels; treballant amb varietats de raïm autòctones i combinant una tradició gairebé mil·lenària amb la modernitat.

Amb la mirada posada en els seus orígens i els conceptes d’artesania i autenticitat, Segura Viudas comença aquesta nova etapa caracteritzada per la innovació, la sostenibilitat i la diversitat biològica. 

Nova imatge per Segura Viudas Brut Reserva

Segura Viudas Brut Reserva és un cava elaborat a partir de raïm que es recull a mà i es transporta en caixes de 25 kg per evitar que el gra es trenqui. Caracteritzat per les seves aromes a fruita i la seva frescor i complexitat, aquest cava passa un mínim de 15 mesos en criança a l’interior de l’ampolla. Segura Viudas Brut Reserva és el primer producte del celler en estrenar la presentació protagonitzada per l’emblemàtic escut de l’Heretat.

Contingut relacionat

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Celler Joan Ametller, al Priorat
Celler Joan Ametller, al Priorat
Sergi Cortés
Joan Ametller, viticultor, presenta Família Ametller, un projecte vitícola amb 22 referències de vins del Penedès i el Priorat
Imatge il·lustrativa
Lourdes López
Barcelona, en una nit gurmet ben a prop de casa i a preu tancat
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre jove de la DO Catalunya elaborat amb Merlot, per fer una recepta de tiramisú expres amb te matxa