Covides verema en col·laboració amb joves amb desavantatges socials

La cooperativa vitivinícola Covides a donat la oportunitat d’un lloc de feina durant la campanya de verema a un total de 38 persones amb els diferents pagesos de la comarca.

| 05/11/2020 a les 05:52h
Especial: Verema
Arxivat a: Cellers, Verema a Covides, verema de Covides
Imatge il·lustrativa
Tot i la pandèmia de la Covid-19 i les pèrdues de collita ocasionades pels fongs, Covides ha veremat en col·laboració amb Actua, una cooperativa d'iniciativa social. D'aquesta manera ha pogut donar un lloc de treball un total de 38 persones, de les quals 17 són joves ex-tutelats, d’aquests 17 joves, 13 eren joves sense permís de treball i que gràcies al nou real decret dins del sector agrari se’ls ha permès treballar.
 
El col·lectiu de joves amb els quals treballa l’entitat Actua es situen en desavantatges socials respecte a la resta de joves, per manca de formació, experiència, d'estimulació, de suport en la llar familiar i de dificultats adherides. Aquestes situacions tenen un gran impacte en la nostra feina i en el futur d'aquests joves, i només poden ser possibles gràcies a la bona voluntat de les persones que lideren empreses que generen oportunitats.
 
La cooperativa Covides

Part de la Responsabilitat Social d’aquesta cooperativa és poder oferir l'oportunitat tan laboral com formativa de joves i altres col·lectius en situacions de vulnerabilitat. Cosa que aporta un empoderament i experiència amb als diferents joves procedents d’ACTUA.

Aquest projecte col.laboratiu entre les dues entitats, COVIDES i ACTUA, ha donat  oportunitat a diferents persones per a poder treballar durant la campanya de verema oferint-los-hi una gran oportunitat pels nostres joves tant en l'àmbit laboral, formatiu i social.

La feina no acaba aquí sinó que seguirà la col.laboració abarcarà nous projectes entre les dues entitats a fi de continuar treballant per tal de desenvolupar actuacions tant en l’àmbit formatiu d’aquests joves, com cobrir necessitats laborals pròpies del sector vitícola.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Celler Joan Ametller, al Priorat
Celler Joan Ametller, al Priorat
Sergi Cortés
Joan Ametller, viticultor, presenta Família Ametller, un projecte vitícola amb 22 referències de vins del Penedès i el Priorat
Imatge il·lustrativa
Lourdes López
Barcelona, en una nit gurmet ben a prop de casa i a preu tancat
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre jove de la DO Catalunya elaborat amb Merlot, per fer una recepta de tiramisú expres amb te matxa