Covides verema en col·laboració amb joves amb desavantatges socials

La cooperativa vitivinícola Covides a donat la oportunitat d’un lloc de feina durant la campanya de verema a un total de 38 persones amb els diferents pagesos de la comarca.

| 05/11/2020 a les 05:52h
Especial: Verema
Arxivat a: Cellers, Verema a Covides, verema de Covides
Imatge il·lustrativa
Tot i la pandèmia de la Covid-19 i les pèrdues de collita ocasionades pels fongs, Covides ha veremat en col·laboració amb Actua, una cooperativa d'iniciativa social. D'aquesta manera ha pogut donar un lloc de treball un total de 38 persones, de les quals 17 són joves ex-tutelats, d’aquests 17 joves, 13 eren joves sense permís de treball i que gràcies al nou real decret dins del sector agrari se’ls ha permès treballar.
 
El col·lectiu de joves amb els quals treballa l’entitat Actua es situen en desavantatges socials respecte a la resta de joves, per manca de formació, experiència, d'estimulació, de suport en la llar familiar i de dificultats adherides. Aquestes situacions tenen un gran impacte en la nostra feina i en el futur d'aquests joves, i només poden ser possibles gràcies a la bona voluntat de les persones que lideren empreses que generen oportunitats.
 
La cooperativa Covides

Part de la Responsabilitat Social d’aquesta cooperativa és poder oferir l'oportunitat tan laboral com formativa de joves i altres col·lectius en situacions de vulnerabilitat. Cosa que aporta un empoderament i experiència amb als diferents joves procedents d’ACTUA.

Aquest projecte col.laboratiu entre les dues entitats, COVIDES i ACTUA, ha donat  oportunitat a diferents persones per a poder treballar durant la campanya de verema oferint-los-hi una gran oportunitat pels nostres joves tant en l'àmbit laboral, formatiu i social.

La feina no acaba aquí sinó que seguirà la col.laboració abarcarà nous projectes entre les dues entitats a fi de continuar treballant per tal de desenvolupar actuacions tant en l’àmbit formatiu d’aquests joves, com cobrir necessitats laborals pròpies del sector vitícola.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya | CRDO Conca de Barberà
Sergi Cortés
Les Catedrals del Vi, el paisatge, els cellers modernistes, la varietat trepat o el Viver de Celleristes són particularitats que fan de la DO Conca de Barberà una denominació d'origen única
Imatge il·lustrativa
Recuperem un article d'en Màrius Fuertes on analitza les calories de la cervesa i del suc de taronja... És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Cellers Scala Dei
Cellers Scala Dei
La revista britànica The Drinks Business situa el Pla dels Àngels 2020 com el millor rosat de l'Estat i un dels 10 millors del món