Salmó a la planxa

Recepta de salmó a la planxa amb un vi blanc amb criança

Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya

Partim d'un vi blanc de xarel·lo amb criança per elaborar una recepta de salmó a la planxa amb carabassa i cresta de bròquil

La DO Catalunya i Cupatges inicien un cicle audiovisual de receptes maridades amb vi català

| 23/10/2020 a les 07:43h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Receptes de cuina, salmo planxa, receptes salmó planxa, salmó a la planxa
Imatge il·lustrativa
Avui partim d'un vi blanc de xarel·lo amb criança de la DO Catalunya, per elaborar un salmó emplatat amb una crema de carabassa i una cresta de bròquil.

✏️Ingredients:

✔️Carbassa
✔️mantega
✔️Salmó
✔️Pebre
✔️Bròquil
 

📖Preparació:

Posem al forn la carabassa sencera durant 1 hora a 180 graus.

- La traiem de forn, la netegem i la triturem amb la mantega, l’oli, la sal i el pebre.
- Marquem el salmó a la paella sense oli i salpebrem al gust.
- Fem una pols de bròquil que afegirem per sobre del salmó.
- Ho posem al forn 3 minuts.
- Emplatem la crema i el salmó amb la pols de bròquil.

Salut i bon profit!

Podeu veure la recepta aquí

Vi blanc de xarel·lo amb criança amb un salmó a la planxa amb salsa de carabassa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍽 Avui tenim de la mà de @docatalunya , un vi blanc de xarel·lo amb criança acompanyant un salmó emplatat amb una crema de carabassa i una pols de bròquil. ✏️Ingredients: ✔️Carbassa ✔️mantega ✔️Salmó ✔️Pebre ✔️Bròquil 📖Preparació: ▪️Posem al forn la carabassa sencera durant 1 hora a 180 graus. ▪️La traiem de forn, la netegem i la triturem amb la mantega, l’oli, la sal i el pebre. ▪️Marquem el salmó a la paella sense oli i salpebrem al gust. ▪️Fem una pols de bròquil que afegirem per sobre del salmó. ▪️Ho posem al forn 3 minuts. ▪️Emplatem la crema i el salmó amb la pols de bròquil. Salut i bon profit! #receptes #recetas #reelsfood #docatalunya #vicatalà #tardor #vinsdeproximitat #maridatge #gastronomia #food #salmo #salmon #vinscatalans

Una publicación compartida de Cupatges (@cupatges) el

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre jove de la DO Catalunya elaborat amb Merlot, per fer una recepta de tiramisú expres amb te matxa
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Raventós i Blanc, en col·laboració amb Can Brians -i amb alguns dels seus presos-, elabora el 100% xarel·lo Ciutat Nua
Jordi Alcover dirigint un tast de vins catalans
Jordi Alcover dirigint un tast de vins catalans
La Silvia Naranjo, el Jordi Alcover i la gent de La Guia de Vins de Catalunya enceten una col·laboració amb Cupatges