Rooftops a Barcelona

Vuit rooftops per donar la benvinguda a la tardor

Terrasses i terrats per tots els gustos per fer una copa a l'aire lliure a Barcelona

​Barcelona, a la brasa

| 13/10/2020 a les 13:00h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Reportatges, Rooftops a Barcelona
Imatge il·lustrativa
Barcelona compta amb nombrosos rooftops per fugir dels espais tancats també a la tardor, que mantenen obertes les seves portes amb l’objectiu d’acollir durant tota la temporada a tots aquells que busquen opcions a cel descobert. Si la combinació de vistes, vins i glamur no era ja per si mateixa prou temptadora, ara s’hi afegeix el factor seguretat: aquí plantarem cara a la cojuntura amb un còctel a les mans lluny de les aglomeracions i dels espais tancants. A Barcelona, per sort, n’hi ha per a tots els gustos.
 
Rooftop Garden d’El Palace

Hi ha molts motius per fer una visita a l’hotel Palace i ocupar una de les taules del seu Rooftop Garden. El primer són unes copes sensacionals facturades pel bartender Jordi Baqués –encarregat del Bluesman Cocktail Bar, la cocteleria vintage de l’hotel–, cocteleria creativa d’autor amb autèntiques joies que combinen a la perfecció amb les vistes espectaculars de Barcelona. Una oferta d’allò més variada d’activitats per a la tardor i una tranquil·litat magnètica que ens farà oblidar que ens trobem en plena Gran Via són altres motius per triar aquest racó, un dels nostres rooftops preferits, durant els vespres de tardor. Algunes de lespropostes que hi trobem són el cinema a l’aire lliure amb pel·lícules com Vicky Cristina Barcelona o Forrest Gump, cada dia de dimecres a diumenge a les 20.30 h; classes de ioga i Pilates dijous i dissabte i, si el temps ho permet, Pool & Sunbed per gaudir de la combinació de gastronomia, piscina i vistes.
 
Rooftop Garden (El Palace). Gran Via de les Corts Catalanes, 668.
 
Terrat, al Mandarin Oriental

Obert fins a finals d’octubre, l’emblemàtic rooftop de l’hotel Mandarin Oriental compta amb el segell de qualitat de la cuina del xef Gastón Acurio. El prestigiós cuiner peruà ofereix una selecció de tapes d’autor que es poden maridar amb la seva carta de còctels, començant pel pisco sour, marca de la casa. Si voleu fer un tastet i gaudir d’uns moments de pau en ple centre de Barcelona en una de les seves terrasses més maques, demaneu l’anomenada Fórmula Sunset de 18 a 19.30 h, amb beguda i tiradito per 18 €. Terrat disposa també d’un interessant menú de migdia a 32 €.
 
Terrat (Mandarin Oriental). Passeig de Gràcia, 38.
 
Verbena, al Monument Hotel

El Monument Hotel, un flamant 5 estrelles GL ubicat al Passeig de Gràcia, també posa la seva espectacular terrassa a disposició dels sibarites, que podran gaudir d’una bona selecció de tapes informals dissenyades per Martín Berasategui. La carta de cocteleria la signa un dels grans noms de la ciutat i company de batalla de Berasategui al Monument: Javier de las Muelas, qui, com sempre, combina els còctels clàssics amb d’altres més creatius i desenfadats. Al mateix hotel, en aquest cas a Glasss, el restaurant vidrat ubicat a al costat de la terrassa, podreu gaudir cada primer diumenge de mes dels Yummy Sundays, un suculent brunch amb propostes per a tots els gustos.
 
Verbena Terrace (Monument Hotel). Passeig de Gràcia, 75.
 
Terrassa de les Indianes de 1881 per Sagardi

Peixos a la brasa acabats d’arribar de la llotja, productes de primera qualitat, còctels i una terrassa top amb instragramejables vistes al port són alguns dels motius per visitar 1881 per Sagardi, la terrassa del Museu d’Història de Catalunya a la Barceloneta. Si l’oferta del restaurant no fos prou temptadora, l’establiement compta amb la carismática Terrassa de les Indianes, on gaudir de còctels a ritme de DJs mentre ens enlluernem amb els colors dels capvespres a la vora del mar. Una bona opció és fer la primera copa a la terrassa i després, ja amb gana, ocupar taula al restaurant.
 
1881 per Sagardi. Museu d’Història de Catalunya. Plaça de Pau Vila, 3.

Terraza de Vivi, al Kimpton Vividora

Quan ens trobem a la terrassa de l’Hotel Kimpton Vividora amb un còctel a les mans semblarà difícil creure que està ubicada en ple centre de la ciutat. L’efervescència del Gòtic contrasta amb la calma de Terraza de Vivi, un espai captivador amb espectaculars vistes panoràmiques, una gran barra, una piscina, DJs, bon ambient a qualsevol hora i una interessant oferta gastronòmica. Terraza del Vivi és el lloc ideal, doncs, per aturar-se a fer una copa quan passegem pel centre i gaudir de propostes com uns calamars a la brasa, pop, entraña de vedella o verdures rostides amb mantega d’herbes, entre d’altres.
 
Terraza de Vivi (Kimpton Vividora). Duc, 15.
 
The Rooftop, d’Hotel Sir Victor

Vet aquí un altre rooftop sofisticat on gaudir dels capvespres de tardor amb una proposta gastronòmica fresca i divertida elaborada amb productes locals. Fer un còctel al costat de la piscina en aquest racó amagat és tot un plaer que la gent de Sir Victor cuida al màxim. Acaben d’incorporar a la carta un nou cheesecake de maracujà que trenca cors, ideal per combinar amb els dips saludables i amb un dels seus còctels estrella: el Clover Club, amb Bombay Sapphire, coulis de gerds i clara d’ou. 
 
The Rooftop (Sir Victor). Rosselló, 265.
 
Vermuts musicals a la Casa Batlló

La Casa Batlló inaugura la temporada de concerts amb una proposta que inclou música, cultura i cocteleria. Dissabtes i diumenges a les 11 i a les 13 h els fans de Gaudí tindran a la seva disposició el pack complet: una visita a l’emblemàtic edifici del Passeig de Gràcia, un concert en viu i un aperitiu sota el cel matinal de la tardor barcelonina. Els més noctàmbuls podran escollir les Nits Màgiques, de dijous a dissabte a les 18 h i a les 20 h, una combinació de còctels i música en un dels espais més captivadors de la ciutat.
 
Casa Batlló. Passeig de Gràcia, 43.
 
Edible Garden de Flax & Kale

Aquest racó del Gòtic decididament hipster pot fer fins i tot rabieta als enemics del postureig. Envotats de sucs détox, xips de kale, pans paleo, tagliatelle amb espirulina i bowls d’açaí podrem gaudir d’una de les terrasses amb vegetació més maques del centre de la ciutat. D’estètica contemporània i vocació healthy, el més novaiorquès dels restaurants de Barcelona compta també amb una oferta de brunch els caps de setmana que demostra que la cuina saludable i sostenible pot ser també molt i molt divertida. Reserveu abans. 
 
Flax & Kale. Tallers, 74.
 

Contingut relacionat

Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 1 comentari
08/10/2020

També us pot interessar

Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Acord en el ple del consell regulador per una nova zonificació i per una segmentació qualitativa de la DO Cava | El cava tindrà 4 noms per diferenciar-se de la zona d'Espanya on està elaborat; a Catalunya, Comtats de Barcelona, a l'Aragó, Valle del Ebro, a Extremadura, Viñedos de Almendralejo, i a València, Altos de Levante.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Us donem idees per tenir una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 2 comentaris
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.

COMENTARIS

Lamentable ús de l'idioma
Penós!, 14/10/2020 a les 11:36
+4
-1
Còctels, djs... Tot això ja s'ha acabat. És un món caduc, que ja no dóna més de si. Aquesta mena d'experiències fotocopiades, que són iguals a Bcn, Berlín o Sydney, ja no tenen interès. Desperteu, coi!! I per cert: "Rooftops" al títol de l'article? Ridícul! Anem aviats, amb les noves generacions: provincianisme, superficialitat i pedanteria a parts iguals.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits).
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits). | Sentit Comú
Lourdes López
L’inesperat segon tancament de restaurants 15 dies ha portat molts negocis a apuntar-se al ‘delivery’ o take away per sobreviure, també alguns exitosos restaurants d’alta cuina
Ca l'Agustina, a Preixens
Ca l'Agustina, a Preixens
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem a l'Albert Domingo de Ca l'Agustina, de Preixens (Lleida).
Imatge il·lustrativa
Acaba la verema més curta a la DO Montsant amb un 15% menys de raïm recollit respecte l'any passat i un 25% respecte a la mitjana de la DO.