Raventós Codorniu i Amaia Salamanca

Raventós Codorniu presenta la campanya 'Viure per celebrar' amb Amaia Salamanca, nova ambaixadora de la marca

'Viure per celebrar' és la nova plataforma de comunicació de Codorníu

Raventós Codorníu renova el seu comitè de direcció

| 08/10/2020 a les 17:54h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Raventós Codorniu i Amaia Salamanca
Imatge il·lustrativa
El nou CEO de Raventós Codorniu, Sergio Fuster, ha presentat avui a Sant Sadurní d'Anoia la campanya 'Viure per celebrar' i l'avanç de l'espot d'aquesta. L'actriu Amaia Salamanca ha estat al seu costat en l'esdeveniment com a nova ambaixadora de marca i protagonista de l'anunci. Signada per l'agència & Rosàs, la campanya 'Viure per celebrar' és fruit d'un estudi dut a terme per Codorníu sobre les celebracions.

Sergio Fuster, CEO de Raventós Codorníu des del mes de setembre, ha estat acompanyat, a més per l'enòleg de Codorníu, Bruno Colomer i el director de Màrqueting, Emmanuel Pouey. Els mitjans presents han pogut gaudir d'una passada en primícia d'un avanç de l'espot de la campanya, que ha estat rodat a Barcelona i es podrà veure a partir del 16 d'octubre a tot el món.
 

Sergio Fuster Amaia Salamanca i Emmanuel Pouey


Fuster ha destacat la història, els valors i la filosofia d'un celler amb més de cinc segles de tradició, molt en la línia del que significa 'Viure per celebrar': "A Codorníu portem cinc segles celebrant la vida, cada petit moment. I avui, aquesta filosofia cobra més sentit que mai. Cada petita alegria, per petita que ens sembli, és important; d'aquí la necessitat de celebrar-ho, encara que sigui extremant les mesures de prevenció que ens exigeix ​​aquesta nova realitat", ha subratllat.

També ha posat l'accent en l'adaptació de Codorníu a la situació generada per la COVID-19 i en la nova forma de visitar el celler i els jardins: "Des de juliol, han visitat Els Jardins, prop de 10.000 persones i volem que ho segueixin fent moltes més i que aquesta situació no els ho impedeixi ... per això ens hem adaptat oferint una nova experiència que va més enllà del que gastronòmic i d'un espai físic, que s'adaptarà també a les condicions meteorològiques".

Amaia Salamanca ha coincidit amb el leitmotiv de la nova campanya de Codorníu: "En situacions com les que hem viscut en els últims mesos, hauríem de ser més conscients d'aquesta filosofia, de la importància de camí, de l'ara, de la victòria que suposa cada pas cap endavant".

El director de Màrqueting de Raventós Codorniu, Emmanuel Pouey, ha explicat com es va idear l'anunci i com ho van treballar amb els creatius de l'agència & Rosàs per aconseguir reforçar el missatge de la campanya. "La voluntat d'aquesta campanya és reinventar totalment el llenguatge de la marca Anna de Codorníu, elevar-lo al luxe que li correspon, un luxe assequible però que no té res a envejar als millors escumosos de el món". I ha afegit: "Aquesta campanya és una oda a la vida, una invitació a prendre les regnes, a somiar, a aconseguir el que un es proposa amb tota la seva dedicació, i a celebrar cada pas en la bona direcció, cada assoliment".
 

Per la seva banda, l'enòleg de Codorníu, Bruno Colomer, ha posat el focus sobre la figura d'Anna de Codorníu, una dona revolucionària que s'ha constituït com a icona de la casa. "El més característic d'ANNA és la frescor que té el cava i el bé que funciona en qualsevol moment de celebració, perquè és un cava jove, fet a si mateix, com evoca la nostra nova musa, Amaia Salamanca". Anna de Codorníu, líder de mercat de caves del nostre país, ha estat distingit amb múltiples reconeixements internacionals aquest any 2020, com: Medalla d'Or and Best of Show de l'certamen Mundus Vini, Medalla d'Or en el concurs Gilbert & Gaillard, Medalla d' or al Concours Mondial de Bruxelles 2020, Medalla d'or en els premis CINVE i una qualificació de 92 punts a la prestigiosa Guia Gourmets, entre d'altres guardons.

Segons l'estudi que forma part de "Viure per celebrar", el 77,4% dels espanyols creuen que la situació generada per la COVID-19 ha provocat un canvi en la seva forma de pensar: ara valorem més els petits moments i volem celebrar-los amb els nostres éssers estimats (71,8%). El 89% valorem més que mai poder celebrar la vida amb gent a la que volem. A més, el 81,7% dels enquestats afirmen que no cal un gran esdeveniment per celebrar alguna cosa: la vida i els petits moments són un gran motiu de celebració en si mateixos. La meitat de la població espanyola, el 49,1%, considera que va a comprar més cava aquestes festes. El 36,1% dels espanyols afirmen, a més, que tindran més cava al rebost que en anys anteriors.

També us pot interessar

Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Acord en el ple del consell regulador per una nova zonificació i per una segmentació qualitativa de la DO Cava | El cava tindrà 4 noms per diferenciar-se de la zona d'Espanya on està elaborat; a Catalunya, Comtats de Barcelona, a l'Aragó, Valle del Ebro, a Extremadura, Viñedos de Almendralejo, i a València, Altos de Levante.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Us donem idees per tenir una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 2 comentaris
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi blanc de xarel·lo amb criança per elaborar una recepta de salmó a la planxa amb carabassa i cresta de bròquil
Nou celler Rendé Masdéu
Nou celler Rendé Masdéu | Rendé Masdéu
Jordi Bes | 1 comentari
Rendé Masdéu torna a començar gràcies sobretot a la solidaritat ciutadana, com testimonia Mariona Rendé: "Les ajudes que hem rebut han sigut de la gent" | Un estudi de la UB conclou que l'Espluga és un indret propici a les pluges intenses, però hi ha molt camí per recórrer a l'hora de prevenir-ne els efectes devastadors
Imatge il·lustrativa
La Setmana del Vi Català serà també audiovisual amb un canal propi i amb presència a les televisions locals de tot Catalunya | De moment compta amb 80 activitats i s’amplia el termini per rebre més propostes fins al 30 d’octubre a www.setmanadelvicatala.cat