Vilarnau, escenari del Cavatast

L'edició 2020 de Cavatast adapta el seu format per garantir la màxima seguretat sanitària i trasllada a quatre cellers la seva singular mostra de caves i gastronomia. Vilarnau serà una d'elles.

​Sant Sadurní d’Anoia es prepara per acollir un Cavatast amb un nou format

| 30/09/2020 a les 17:05h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Fires, Vilarnau a Cavatast
Imatge il·lustrativa
Vilarnau es converteix en un dels quatre escenaris on tindrà lloc aquest any l'edició de Cavatast. La mostra de caves i gastronomia local referent de Catalunya adopta aquest nou format per a garantir la seguretat de tots els assistents i organitzadors. D'aquesta manera, elaboradors de cava, empreses de restauració i gastronomia de la regió es donaran cita a Vilarnau per mostrar les seves propostes als amants del cava i la gastronomia. 

Serà entre el 2 i 4 d'octubre al jardí de Vilarnau on, envoltats de vinyes, els assistents podran gaudir, entre d'altres, d'una exclusiva selecció de caves Reserva ecològics de Vilarnau, acompanyats de les propostes gastronòmiques del Restaurant-Hotel Fonda Neus, la xarcuteria Rovira i Simón Coll Xocolaters. 

L'entrada inclou el tast de sis caves, quatre degustacions de restauració, un aperitiu de xarcuteria selecta i una degustació de xocolata. 

El preu de l'entrada és de 35 €. 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
DO Terra Alta
DO Terra Alta | Cedida
La suma de les diferents garnatxes representa el 52% del total de la producció.
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de la DO Catalunya per fer un bikini de galta de porc
Imatge il·lustrativa
La plataforma Filmin ofereix 21 títols per poder gaudir d’un tast del festival des de casa