amovino

Per celebrar el dia internacional de la Garnatxa Amovino proposa un sopar amb els vins de Vinyes Domènech

Avui divendres, per celebrar el dia internacional de la Garnatxa, Amovino ofereix un sopar maridat amb els vins de Vinyes Domènech

| 18/09/2020 a les 10:34h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Amovino, DIa internacional de la Garnatxa, Vinyes Domènech
Imatge il·lustrativa
Per celebrar el dia internacional de la garnatxa, Amovino, - carrer Aribau número 30 de Barcelona -, us proposa un sopar maridatge en 4 passos amb els vins de Vinyes Domènech per tastar diferents tipus de garnatxes.

Amovino, un local dedicat als vins catalans situat al centre de Barcelona, ofereix el sopar maridatge avui divendres i comptarà amb la presència excepcional del celler per explicar-vos cada vi.


Menú únic
30 €


Bunyols de Bacallà
Rosat de Midjanit 2019 - Garnatxa peluda 100%
-------------------------------------------------- ----
Risotto Gambes i Espàrrec
Bancal de l'Bosc 2019 - Garnatxa blanca 100%
-------------------------------------------------- -----
"Entranya" amb sal de vi i salsa Romesco
Vi Anfora natural 2019 - Garnatxa negra 100%
-------------------------------------------------- -----
Pa, xocolata, oli, Sal
Empelts de garnatxa peluda 2017 - Garnatxa peluda 100%


Podeu comprar les entrades aquí.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi blanc de xarel·lo amb criança per elaborar una recepta de salmó a la planxa amb carabassa i cresta de bròquil
Nou celler Rendé Masdéu
Nou celler Rendé Masdéu | Rendé Masdéu
Jordi Bes | 1 comentari
Rendé Masdéu torna a començar gràcies sobretot a la solidaritat ciutadana, com testimonia Mariona Rendé: "Les ajudes que hem rebut han sigut de la gent" | Un estudi de la UB conclou que l'Espluga és un indret propici a les pluges intenses, però hi ha molt camí per recórrer a l'hora de prevenir-ne els efectes devastadors
Imatge il·lustrativa
L’audiovisual juga amb totes les gotes que acaben conformant un vi Penedès | La DO Penedès presenta accions per promocionar els seus vins en la campanya de Nadal 2020