amovino

Per celebrar el dia internacional de la Garnatxa Amovino proposa un sopar amb els vins de Vinyes Domènech

Avui divendres, per celebrar el dia internacional de la Garnatxa, Amovino ofereix un sopar maridat amb els vins de Vinyes Domènech

| 18/09/2020 a les 10:34h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Amovino, DIa internacional de la Garnatxa, Vinyes Domènech
Imatge il·lustrativa
Per celebrar el dia internacional de la garnatxa, Amovino, - carrer Aribau número 30 de Barcelona -, us proposa un sopar maridatge en 4 passos amb els vins de Vinyes Domènech per tastar diferents tipus de garnatxes.

Amovino, un local dedicat als vins catalans situat al centre de Barcelona, ofereix el sopar maridatge avui divendres i comptarà amb la presència excepcional del celler per explicar-vos cada vi.


Menú únic
30 €


Bunyols de Bacallà
Rosat de Midjanit 2019 - Garnatxa peluda 100%
-------------------------------------------------- ----
Risotto Gambes i Espàrrec
Bancal de l'Bosc 2019 - Garnatxa blanca 100%
-------------------------------------------------- -----
"Entranya" amb sal de vi i salsa Romesco
Vi Anfora natural 2019 - Garnatxa negra 100%
-------------------------------------------------- -----
Pa, xocolata, oli, Sal
Empelts de garnatxa peluda 2017 - Garnatxa peluda 100%


Podeu comprar les entrades aquí.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
El celler ja ha reduït un 34% la petjada de carboni en relació amb el 2008 segons el balanç auditat del 2020
Il·lustració d'Estefanía Garcés
Il·lustració d'Estefanía Garcés | @naturaljuice_bcn
L'Estefanía Garcés ens explica com es fan els vins de maceració carbònica i quines diferències hi ha amb els vins joves
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 4 comentaris
Segons el cap d'enologia del Grup Freixenet, el primer en tocar físicament una ampolla Freixenet és el consumidor quan la treu de la caixa